STANDBOUW

Opvallen tussen de tientallen of honderden verschillende stands op een expo, beurs of tentoonstelling is niet eenvoudig. Als internationaal standbouwers uit ’s-Hertogenbosch doen wij dit door voor u een origineel stand design te ontwerpen. Daarbij zijn wij niet bang om eigenzinnige suggesties te doen; het concept is altijd origineel, onverwacht en opvallend. We verliezen echter nooit de kosten uit het oog, want een beursdeelname moet natuurlijk ook een rendabele investering zijn. Uiteindelijk wordt iedere stand met de hand gebouwd. Dit gebeurt snel, efficiënt, vakkundig en altijd op tijd en binnen budget.

MAATWERK STAND DESIGN

In plaats van een dertien-in-een-dozijn stand, ontwerpen wij speciaal voor uw onderneming een prachtige stand. Dit is altijd puur maatwerk waarbij wij zorgvuldig rekening houden met de identiteit van uw onderneming. Om dit te bereiken stellen wij eerst de juiste vragen. Wat is het doel van de aanwezigheid op de beurs? Welke bezoekers wilt u aanspreken en wat voor verhaal wilt u hen vertellen? Vervolgens zorgen onze gespecialiseerde standontwerpers voor een in het oog springend, maar ook praktisch conceptueel ontwerp. De beschikbare ruimte wordt in ieder concept zo optimaal mogelijk benut. Er is namelijk meer mogelijk op een vierkante meter dan u denkt.

Standbouw routIt

MODULAIRE SYSTEEMBOUW

Staat u vaker op een beurs of expo? Dan houden we daar rekening mee en ontwerpen we een stand die bestaat uit verschillende modules die naast en op elkaar geplaatst kunnen worden. Door deze wijze van modulaire systeembouw kan de beursstand eenvoudig worden aangepast en naar gelang de beschikbare ruimte worden uitgebreid of verkleind. Zodoende profiteert u van een prachtige stand tegen relatief lage kosten. En bieden wij ook de mogelijkheid om de onderdelen van de stand te huren.

BETAALBARE STANDBOUW

Bij Verel creëren we niet alleen de meest verrassende concepten voor uw stand, de verschillende onderdelen van het ontwerp worden ook nog eens van de grond af aan en met de hand geproduceerd. Onze bekwame standbouwers zorgen bovendien voor een vakkundige installatie van het geheel. Door de jarenlange ervaring die Verel heeft met het realiseren van op maat gemaakte stands bent u niet alleen verzekerd van een professioneel in elkaar gezette stand, maar weet u ook zeker dat het geheel altijd op tijd en binnen budget klaar is voor gebruik.

Verel bouwt stands voor alle soorten beurzen, zoals: Drupa, Horecava, Zorg & ICT, Facilitair, Inhuisevents

Standbouw ontwerp

ERVAREN STANDBOUWERS

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html