Home –> interieurbouw –> retail concepten

RETAIL CONCEPTEN

Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren mooie en verrassende retail concepten. Deze sluiten uiteraard altijd perfect aan op de beoogde doelgroep, zijn geheel op maat gemaakt en voldoen aan de laatste retailtrends.

Bij het ontwerpen van een interieurstijl gaan wij altijd op zoek naar frisse ideeën en doen wij graag eigenzinnige voorstellen. Zodoende creëren wij een concept dat perfect past bij het imago van de zaak. Wij verzorgen ook de realisatie van het concept. Dit gebeurt altijd op vakkundige en ambachtelijke wijze. Het is immers de kwaliteit van de uitvoering die bepaalt hoe een ontwerp er in de praktijk uit komt te zien.

Onze interieurontwerpers zijn gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van totaalconcepten voor retail. Het maakt niet uit of het gaat om bijvoorbeeld een kledingwinkel, een optiek of een hippe pop-up shop, de winkelinrichting wordt altijd op maat ontworpen voor de specifieke zaak of winkelketen en sluit naadloos aan op de laatste retailtrends. Onze interieurconcepten zijn alles behalve standaard te noemen: we denken graag buiten de gebaande paden en zoeken naar inspiratie in de meest onverwachte richtingen. Door middel van een uniek interieur krijgt uw winkel een duidelijk gezicht. Het ontwerpen of restylen moet altijd een financieel verantwoorde en rendabele onderneming zijn.

INTERIEUR DAT UITNODIGT

Hoe zorgt u dat klanten uw winkel binnenkomen? Hoe verleidt u hen iets te kopen? Visual merchandising is een onmisbaar onderdeel van iedere winkelinrichting. Het op een effectieve manier etaleren van de juiste producten is cruciaal voor het aantrekken van de gewenste klanten. Als gespecialiseerd interieurontwerper en -bouwer zorgen we bij Verel altijd voor uitnodigende etalages en creëren we in het oog springende displays.

Daarbij maken we op een slimme manier gebruik van lichtbakken, spots en led-verlichting. Bij Verel zijn we gespecialiseerd in winkelbouw. Alle ontwerpen die we maken voeren we vervolgens zelf uit. Dat doen wij op vakkundige, ambachtelijke wijze. Alle onderdelen van het interieur worden met de hand gebouwd en door onze ervaren interieurbouwers geïnstalleerd. Dat gebeurt altijd op zorgvuldige wijze en binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.