WERKEN BIJ VEREL

Sinds 2004 bouwt en versterkt Verel merken door interieurs en stands te maken voor bedrijven, retail en horeca. De aanpak is gebaseerd op Denken, Durven, Doen. Ons deskundig team denkt mee met de opdrachtgever, durft kritische vragen te stellen en komt met eigenzinnige en duurzame oplossingen. Vervolgens realiseren we het binnen de tijd die we met de klant afspreken. Van montage tot productie: Verel heeft de juiste kennis, kunde en vakmensen in eigen huis om in zeer korte tijd een horecabedrijf, kantoor of winkel om te bouwen tot iets nieuws. Bij ons werk je in een inspirerende en creatieve omgeving die altijd in beweging is. Ondanks dat Verel snel groeit, blijft het familiegevoel heersen in het team. Iedereen is persoonlijk benaderbaar en staat open om elkaar te helpen. Bij Verel kunnen collega’s op elkaar bouwen!

VACATURES

Geplaatst 4 maanden geleden
Junior interieurbouwer Denken, durven én doen. Als Junior Interieurbouwer bij Verel ben je van A tot Z betrokken bij unieke, spraakmakende projecten voor verschillende merken. Met een enthousiast team bouw je mee aan onvergetelijke verhalen. En dat op een inspirerende werkplek waar je jouw skills binnen no time naar een hoger niveau tilt. Pak jij deze mooie kans? Of het nou gaat om een nieuw interieur, winkelconcept of een event; Verel Building Experiences versterkt merken door het bouwen van belevenissen. Met de combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert Verel opdrachtgevers zoals Pon (CUPRA), KPN, On-That-Ass, Puma en Acer indrukwekkende resultaten en optimale beleving.

Wat je als Junior Interieurbouwer gaat doen

Ieder project start met een wens vanuit de opdrachtgever die Verel gaat vervullen. Als Junior Interieurbouwer ga jij de uitdaging aan om samen met je collega’s dit proces te realiseren. Heel tof, want je bent in deze rol van A tot Z betrokken; van conceptcreatie tot aan de uitwerking en oplevering. Zo ga jij bijvoorbeeld aan de slag met de ontwikkeling en bouw van een uniek kantoor, restaurant, bijzondere winkel of compleet experience center. Ondanks dat je aan veel diverse projecten werkt, staat jouw planning voor een aantal weken vast. Geen dag is hetzelfde bij Verel; elke opdracht is namelijk maatwerk. Ben je nieuwsgierig, wil je onder begeleiding van ervaren collega's het vak leren? Solliciteer dan snel, discreet en makkelijk via STEAMZ https://www.steamz.nl/werkzoekende/vacatures/junior-interieurbouwer Of vul onder het formulier in en we hebben snel contact met elkaar.

Kom bij ons werken als Junior Interieurbouwer onder begeleiding van ervaren collega's.

Geplaatst 4 maanden geleden
V A C A T U R E    I  N  T  E  R  I  E  U  R  B  O  U  W  E  R Denken, durven én doen. Als Senior Interieurbouwer bij Verel ben je van A tot Z betrokken bij unieke, high-end projecten voor verschillende merken. Van creatie tot uitvoering; samen met een deskundig team ga je voor het allerbeste resultaat. En dat in een inspirerende en creatieve werkomgeving die altijd in beweging is. Ga jij deze uitdaging aan? Of het nu gaat om een nieuw interieur, winkelconcept of een event; Verel Building Experiences versterkt merken door het bouwen van belevenissen. Met de combinatie van (digitale) technologie en ambacht garandeert Verel opdrachtgevers zoals Pon (CUPRA), KPN, On-That-Ass, Puma en Acer indrukwekkende resultaten en optimale beleving. Wat je als Senior Interieurbouwer gaat doen? Ieder project start met een wens vanuit de opdrachtgever die Verel gaat vervullen. Als Senior Interieurbouwer ga jij de uitdaging aan om samen met je collega’s dit proces te realiseren. Van conceptcreatie tot aan de uitwerking en oplevering: jij bent van A tot Z betrokken. Zo ga jij bijvoorbeeld aan de slag met de ontwikkeling en bouw van een uniek kantoor, restaurant, bijzondere winkel of compleet experience center. Ondanks dat je aan veel diverse projecten werkt, staat jouw planning voor een aantal weken vast. Geen dag is hetzelfde bij Verel; elke opdracht is namelijk maatwerk. Solliciteer makkelijk, discreet en snel via STEAMZ en klik op de volgende link; VACATURE INTERIEURBOUWER  

Als Interieurbouwer bij Verel ben je van A tot Z betrokken bij unieke, high-end projecten voor verschillende merken. Van creatie tot uitvoering; samen met een deskundig team ga je voor het allerbeste ...

Geplaatst 4 maanden geleden
[gravityform id="8" title="true" description="true"] Verel is een erkende leerschool

Een geweldige plek om het vak te leren!

Geplaatst 4 maanden geleden
[gravityform id="9" title="true" description="false"]

Ga het avontuur aan als Eventbouwer bij VEREL en bezoek soms wel drie wereldsteden in één week tijd.

DENKEN

Bij Verel ontstaan ideeën vanuit brainstormsessies en levendige discussies met een team van creatieve en professionele collega’s als jouw sparringspartner. Onze ontwerpers en ambachtsmensen worden aangemoedigd om met eigen ideeën te komen maar ook om naar elkaar te luisteren en elkaar te inspireren. En, wat we bedenken kunnen we ook bouwen.

DURVEN

Om de optimale beleving te bouwen, moet je grenzen durven opzoeken. Creatieve ideeën moet je durven uitspreken. Onze ambitie om het beste resultaat te creëren, vraagt soms om eigenzinnige en unieke concepten. Het kan anders en moet soms ook anders. Zo durven we ook samen te werken met andere partijen. Verel weet uit ervaring dat als je het verschil wil maken, je keuzes moet durven maken. De kracht van het merk staat voorop, de koers naar de toekomst bepalen we samen.

DOEN

Leuk, die creatieve concepten, maar hoe maak je van een idee nou werkelijkheid? Het team Verel zorgt voor die praktische vertaling. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring met bouwen. Een team van vakmensen die kunnen bouwen wat we samen verzonnen hebben. Ambachtelijk ingesteld, bouwend aan slimme en duurzame oplossingen maar ook met de kennis en kunde van de modernste digitale technologie.

Werken Bij Verel Team

IMPRESSIE

Bij Verel werken onze verschillende teams nauw samen. Door creatief ontwerptalent en praktische daadkracht samen te brengen zorgen we voor een snelle realisatie van concepten. Met ervaring en vakmanschap in interieur- en eventbouw gecombineerd met de nieuwste digitale technologie creëren we bij Verel unieke ervaringen. Krijg een betere indruk van hoe dit er in de praktijk uitziet.