WERKEN BIJ VEREL

Sinds 2004 bouwt en versterkt Verel merken door interieurs en stands te maken voor bedrijven, retail en horeca. De aanpak is gebaseerd op Denken, Durven, Doen. Ons deskundig team denkt mee met de opdrachtgever, durft kritische vragen te stellen en komt met eigenzinnige en duurzame oplossingen. Vervolgens realiseren we het binnen de tijd die we met de klant afspreken. Van montage tot productie: Verel heeft de juiste kennis, kunde en vakmensen in eigen huis om in zeer korte tijd een horecabedrijf, kantoor of winkel om te bouwen tot iets nieuws. Bij ons werk je in een inspirerende en creatieve omgeving die altijd in beweging is. Ondanks dat Verel snel groeit, blijft het familiegevoel heersen in het team. Iedereen is persoonlijk benaderbaar en staat open om elkaar te helpen. Bij Verel kunnen collega’s op elkaar bouwen!

VACATURES

Geplaatst 2 dagen geleden
Denken, durven én doen! Als senior monteur/ interieurbouwer bij Verel Building Experiences in Den Bosch realiseer jij samen met jouw team unieke kantoren, restaurants, bijzondere winkels en complete experience centers. Verel versterkt merken door het bouwen van belevenissen op maat! Als senior interieurbouwer realiseer jij samen met jouw team de optimale beleving van A tot Z, van concept creatie tot aan de uitwerking. Op zoek naar uitdaging en afwisseling in je baan? Geen probleem, je werkt aan diverse projecten tegelijk. Jouw expertise wordt beloond met een bruto maandsalaris van € 3.000,00 tot €3.600,00 en 25 vakantiedagen. En er is meer….   De functie: Bij Verel in Den Bosch beginnen alle projecten met de unieke wensen van onze klanten, die jij telkens weer weet te overtreffen met jouw ongeëvenaarde talent. Met een diverse reeks aan projecten biedt jouw baan een boeiende afwisseling, waarbij jouw timmermansoog en oog voor detail dé sleutel tot succes zijn. Van het produceren en samenstellen van de diverse voorbewerkte complexe interieuronderdelen tot een eind fabricaat volgens tekening en normen. Bij Verel krijg je de kans om jouw passie voor interieurbouw te combineren met uitdagende projecten en een dynamische werkomgeving. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten! Jouw taken omvatten onder meer:
 • Produceren en samenstellen van complexe interieur onderdelen volgens tekening en specificaties. Maar ook het monteren hiervan op locatie bij de klant.
 • Bewaken van kwalitatieve en kwantitatieve normen tijdens het productieproces , als ook op locatie.
 • Zelfstandig oplossen van eventuele problemen die zich voordoen
 • Actief bijdragen aan het behalen van de geplande doelstellingen
 • Ligt jouw ambitie bij het aansturen van een team van vakkrachten? Dat kan, maar is geen must!
  Over het bedrijf Verel Building Experiences, actief sinds 2004, combineert creativiteit, innovatie, en technologie om unieke 5D merkbelevingen (zien, horen, voelen, ruiken, proeven) te creëren. Dit doen wij voor nationale en internationale projecten. Met toonaangevende klanten zoals KPN en Panasonic, specialiseren wij ons in digitale trends. Van virtuele showrooms tot liveopnames. Jouw team, variërend van starters tot ervaren professionals, vormt een hechte en gedreven groep. Waarbij een sterk familiegevoel en onderlinge ondersteuning centraal staan in een snel groeiende, creatieve omgeving. Succes wordt bij ons al jaren gevierd.   Wat we jou bieden Als senior monteur/  interieurbouwer bij Verel in Den Bosch geven wij jou ons vertrouwen en vrijheid. Naast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen (denk aan het behalen van je heftruckcertificaat, VCA en/of BHV), krijg je van ons:
 • Bruto maandsalaris van € 3.000,00 tot € 3.600,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling voor je oude dag
 • Fulltime baan boordevol uitdagingen en ruimte voor eigen inbreng
 • Teambuilding zoals: vrijdagmiddagborrels, leuke barbecues en andere teamactiviteiten
  Wat we van jou verwachten Als senior interieurbouwer bij Verel in Den Bosch, weet jij met jouw creativiteit en oog voor detail de klantwens om te zetten in een indrukwekkend eindproduct. Jouw vermogen om creatieve en technische uitdagingen aan te gaan maakt jou de ideale collega. Verder breng je mee:
 • Afgeronde mbo-opleiding in de (machinale) interieurbouw of meubelmaker
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol, of ben jij toe aan meer verantwoording
 • Ervaring met het lezen van technische tekeningen, werken met HPL en ervaring in het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines heeft de voorkeur
 • Ondernemend en resultaatgericht
 • In het bezit van een rijbewijs B
  Nieuwsgierig geworden? Ben jij visueel ingesteld en wil je graag een beeld en gevoel krijgen bij onze projecten? Check deze video! Christian Verel vertelt je ook graag over onze filosofie ‘Zo bouw je 5D’! Interesse? Neem contact op met onze interne recruiter, Daphne de Bakker via 06 43 22 39 52 of mail naar solliciteren@verel.org. Heb je inhoudelijk vragen over de vacature of onze mooie organisatie? Neem dan contact op met Lando Oomen via 06 13 79 73 38 of mail naar Lando@verel.org.

Denken, durven én doen! Als senior monteur/ interieurbouwer bij Verel Building Experiences in Den Bosch realiseer jij samen met jouw team unieke kantoren, restaurants, bijzondere winkels en complete ...

Geplaatst 2 dagen geleden

Senior standbouwer

Verel Building Experiences staat voor: denken, durven én doen! Als senior standbouwer bij Verel in Den Bosch realiseer jij unieke modulaire stand / event projecten. Wij realiseren de wensen van de klant, door de optimale beleving van A tot Z te bieden, van conceptcreatie tot aan uitvoering.  Samen met een team van harde werkers, overtref jij jezelf continu. Ben jij opzoek naar uitdaging, verantwoordelijkheid én afwisseling in je baan? Geen probleem, je werkt aan diverse projecten tegelijk en pakt de leiding tijdens de voorbereiding en uitvoeringsfase. Jouw expertise wordt beloond met een bruto maandsalaris van € 2.800,00 tot €3.500,00 en 25 vakantiedagen. En er is meer…. De functie: Bij Verel starten al onze projecten met de unieke wensen van onze klanten, die jij telkens weer weet tot leven te brengen in de praktijk. Met een gevarieerde reeks aan projecten biedt jouw baan een boeiende afwisseling. Verel staat op het gebied van digitalisering niet stil, zo ontwikkelen we zelf geautomatiseerde shows en proberen we iedere concept weer tot leven te brengen. Heb jij oog voor detail? Als senior standbouwer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het voorbereiden en samenstellen van diverse voorbewerkte complexe onderdelen, maar ook voor het afmonteren van deze onderdelen op beurzen en evenementen op locatie voor grote en gave opdrachtgevers zoals KPN, Pon (van o.a. Volkswagen, Audi en Cupra), Acer, Panasonic en nog vele andere. Bij Verel krijg je de kans om jouw passie voor standbouw te combineren met uitdagende projecten binnen een dynamische werkomgeving, hoofdzakelijk in Nederland, maar kunnen ook Internationaal zijn. Jouw taken en verantwoordelijkheden in het kort:
 • Jij bent tijdens de voorbereidingen én op locatie het aanspreekpunt voor de klant, waarbij je zorgt voor volledige tevredenheid
 • Je werkt mee, ondersteunt en stuurt je team van vakkrachten aan, waarbij je jouw allround kennis en ervaring inzet tijdens de voorbereiding en op- en afbouw van een event
 • Projecttekeningen beoordelen en afstemmen met de tekenaar, welke ideeën wel en niet gerealiseerd kunnen worden
Over het bedrijf Verel Building Experiences, actief sinds 2004, combineert creativiteit, innovatie, en technologie om unieke 5D merkbelevingen (zien, horen, voelen, ruiken, proeven) te creëren. Dit doen wij voor nationale en internationale projecten. Met toonaangevende klanten zoals KPN en Panasonic, specialiseren wij ons in digitale trends. Van virtuele showrooms tot liveopnames. Jouw team, variërend van starters tot ervaren professionals, vormt een hechte en gedreven groep. Waarbij een sterk familiegevoel en onderlinge ondersteuning centraal staan in een snel groeiende, creatieve omgeving. Succes wordt bij ons al jaren gevierd. Wat we jou bieden Als senior stand / eventbouwer bij Verel in Den Bosch geven wij jou ons vertrouwen en veel vrijheid. Naast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen (denk aan het behalen van je heftruckcertificaat, VCA en/of BHV), krijg je van ons:
 • Bruto maandsalaris van € 2.800,00 tot € 3.600,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling voor je oude dag
 • Fulltime baan boordevol uitdagingen en waar we eigen inbreng stimuleren
 • Teambuilding zoals: vrijdagmiddagborrels, leuke uitjes en andere teamactiviteiten
Wat we van jou verwachten Als senior standbouwer bij Verel in Den Bosch, weet jij met jouw gedrevenheid en creativiteit de klantwens op indrukwekkende wijze te presenteren. Jouw vermogen en ervaring om creatieve en technische uitdagingen aan te gaan maakt jou de ideale collega. Verder breng je mee:
 • Afgeronde mbo-opleiding
 • Ervaring in een soortgelijke rol binnen de stand- en evenementen bouw, of is dit een logische stap in jouw carrière
 • Communicatief vaardig, waar je je ook in het Engels kunt redden
 • Vakmanschap, resultaatgerichtheid en teamplayer zijn op jouw lijf geschreven!
 • In het bezit van een rijbewijs B
Nieuwsgierig geworden? Ben jij visueel ingesteld en wil je graag een beeld en gevoel krijgen bij onze projecten? Check de video van onze standbouwers aan het werk. Christian Verel vertelt je ook graag over onze filosofie ‘Zo bouw je 5D’! Interesse? Neem contact op met onze interne recruiter, Daphne de Bakker via 06 43 22 39 52 of mail naar solliciteren@verel.org. Heb je inhoudelijk vragen over de vacature of onze mooie organisatie? Neem dan contact op met Yannick de Bekker via 06 13 00 48 15 of mail naar yannick@verel.org.

Senior standbouwer Verel Building Experiences staat voor: denken, durven én doen! Als senior standbouwer bij Verel in Den Bosch realiseer jij unieke modulaire stand / event projecten. Wij realiseren ...

Geplaatst 2 dagen geleden

Senior allround interieurbouwer

Denken, durven én doen! Als senior allround interieurbouwer bij Verel Building Experiences in Den Bosch realiseer jij samen met jouw team unieke kantoren, restaurants, bijzondere winkels en complete experience centers. Verel versterkt merken door het bouwen van belevenissen op maat en deze ga jij tot leven brengen! Als senior allround interieurbouwer realiseer jij samen met jouw team de optimale beleving van A tot Z, van concept creatie tot aan de uitwerking. Op zoek naar uitdaging en afwisseling in je baan? Geen probleem, je werkt aan diverse projecten tegelijk. Jouw expertise wordt beloond met een bruto maandsalaris van € 3.000,00 tot €3.600,00 en 25 vakantiedagen. En er is meer...   De functie: Bij Verel Building Experiences in Den Bosch starten al onze projecten met de unieke wensen van onze klanten, die jij telkens weer weet te overtreffen met jouw ongeëvenaarde talent. Met een gevarieerde reeks aan projecten biedt jouw baan een boeiende afwisseling, waarbij jouw timmermansoog en oog voor detail dé sleutels tot succes zijn. Als Senior Allround Interieurbouwer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het produceren en samenstellen van diverse voorbewerkte complexe interieuronderdelen, maar ook voor het afmonteren ervan bij de opdrachtgever op locatie! Bij Verel krijg je de kans om jouw passie voor interieurbouw te combineren met uitdagende projecten en een dynamische werkomgeving. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten! Jouw taken omvatten onder meer:
 • Produceren en samenstellen van complexe interieur onderdelen volgens tekening en specificaties
 • Afmonteren van interieuronderdelen bij de opdrachtgever op locatie
 • Bewaken van kwalitatieve en kwantitatieve normen tijdens het productieproces en afmontage
 • Zelfstandig oplossen van eventuele problemen die zich voordoen
 • Actief bijdragen aan het behalen van de geplande doelstellingen
 • Mogelijkheid tot het aansturen van een team van vakkrachten, waarbij jij jouw allround kennis en ervaring inzet om het team te versterken
  Over het bedrijf Verel Building Experiences, actief sinds 2004, combineert creativiteit, innovatie, en technologie om unieke 5D merkbelevingen (zien, horen, voelen, ruiken, proeven) te creëren. Dit doen wij voor nationale en internationale projecten. Met toonaangevende klanten zoals KPN en Panasonic, specialiseren wij ons in digitale trends. Van virtuele showrooms tot liveopnames. Jouw team, variërend van starters tot ervaren professionals, vormt een hechte en gedreven groep. Waarbij een sterk familiegevoel en onderlinge ondersteuning centraal staan in een snel groeiende, creatieve omgeving. Succes wordt bij ons al jaren gevierd.   Wat we jou bieden Als senior allround interieurbouwer bij Verel in Den Bosch geven wij jou ons vertrouwen en vrijheid. Naast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen (denk aan het behalen van je heftruckcertificaat, VCA en/of BHV), krijg je van ons:
 • Bruto maandsalaris van € 3.000,00 tot € 3.600,00, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Goede pensioenregeling voor je oude dag
 • Fulltime baan boordevol uitdagingen en waar we eigen inbreng stimuleren
 • Teambuilding zoals: vrijdagmiddagborrels, leuke barbecues en andere teamactiviteiten
  Wat we van jou verwachten Als senior allround interieurbouwer bij Verel in Den Bosch, weet jij met jouw gedrevenheid en creativiteit de klantwens op indrukwekkende wijze te presenteren. Jouw vermogen en ervaring om creatieve en technische uitdagingen aan te gaan maakt jou de ideale collega. Verder breng je mee:
 • Afgeronde mbo-opleiding in de (machinale) interieurbouw of meubelmaker
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol, of ben jij toe aan meer verantwoording
 • Ervaring met het lezen van technische tekeningen, werken met HPL en ervaring in het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines heeft de voorkeur
 • Vakmanschap, resultaatgerichtheid en teamplayer zijn op jouw lijf geschreven!
 • In het bezit van een rijbewijs B
  Nieuwsgierig geworden? Ben jij visueel ingesteld en wil je graag een beeld en gevoel krijgen bij onze projecten? Check deze video! Christian Verel vertelt je ook graag over onze filosofie ‘Zo bouw je 5D’!    Interesse? Neem contact op met onze interne recruiter, Daphne de Bakker via 06 43 22 39 52 of mail naar solliciteren@verel.org. Heb je inhoudelijk vragen over de vacature of onze mooie organisatie? Neem dan contact op met Lando Oomen via 06 13 79 73 38 of mail naar Lando@verel.org.

Senior allround interieurbouwer Denken, durven én doen! Als senior allround interieurbouwer bij Verel Building Experiences in Den Bosch realiseer jij samen met jouw team unieke kantoren, restaurants,...

DENKEN

Bij Verel ontstaan ideeën vanuit brainstormsessies en levendige discussies met een team van creatieve en professionele collega’s als jouw sparringspartner. Onze ontwerpers en ambachtsmensen worden aangemoedigd om met eigen ideeën te komen maar ook om naar elkaar te luisteren en elkaar te inspireren. En, wat we bedenken kunnen we ook bouwen.

DURVEN

Om de optimale beleving te bouwen, moet je grenzen durven opzoeken. Creatieve ideeën moet je durven uitspreken. Onze ambitie om het beste resultaat te creëren, vraagt soms om eigenzinnige en unieke concepten. Het kan anders en moet soms ook anders. Zo durven we ook samen te werken met andere partijen. Verel weet uit ervaring dat als je het verschil wil maken, je keuzes moet durven maken. De kracht van het merk staat voorop, de koers naar de toekomst bepalen we samen.

DOEN

Leuk, die creatieve concepten, maar hoe maak je van een idee nou werkelijkheid? Het team Verel zorgt voor die praktische vertaling. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring met bouwen. Een team van vakmensen die kunnen bouwen wat we samen verzonnen hebben. Ambachtelijk ingesteld, bouwend aan slimme en duurzame oplossingen maar ook met de kennis en kunde van de modernste digitale technologie.

IMPRESSIE

Bij Verel werken onze verschillende teams nauw samen. Door creatief ontwerptalent en praktische daadkracht samen te brengen zorgen we voor een snelle realisatie van concepten. Met ervaring en vakmanschap in interieur- en eventbouw gecombineerd met de nieuwste digitale technologie creëren we bij Verel unieke ervaringen. Krijg een betere indruk van hoe dit er in de praktijk uitziet.