VIDEO – KPN DIGITAL DUTCH XPERIENCE

Voor KPN hebben we het next level experience center mogen ontwikkelen en bouwen voor de groot zakelijke markt. Aan de hand van het in kaart brengen van de customer journey is er een high end ontmoetingsplek gerealiseerd te Zoetermeer waar KPN als gids ondernemend Nederland vooruit helpt in hun digitale transformatie.
Met een Experience Center creëer je totale merkbeleving in de breedste zin van het woord. We hebben het niet meer over een showroom of winkel, maar bouwen we een Experience Centre. Prima ambitie. Maar hoe kies je de juiste route langs de valkuilen? Laat ons daar nou behoorlijk wat ervaring in hebben…

Een experience center is de ultieme manier om uw klanten te laten zien wat u als bedrijf in huis heeft. Bij Verel ontwerpen we de meest innovatieve concepten. Zodoende creëren we een prikkelende klantreis. Het belevingscentrum is informatief, interactief en inspirerend. Bij het ontwerpen maken we gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en we gaan altijd op zoek naar de meest originele oplossingen. De ontwikkeling ervan moet echter wel rendabel zijn; bij Verel zorgen we voor het ontwerp dat past binnen uw budget.

IN SNELTREINVAART DE JUISTE MERKBELEVING
START-UPLAB HORECAVA CIRCULAIR GEBOUWD
Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html