OVER VEREL

Sinds 2004 staat Verel voor het bouwen en versterken van merken door het maken van stands en interieurs. Dat doen we voor bedrijven, retail en horeca.  Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Ons deskundig team denkt mee en ontwerpt, durft kritische vragen te stellen en met eigenzinnige  en duurzame oplossingen te komen.  We maken het, binnen de tijd die we met elkaar afspreken.

DAAR ZIJN WE STERK IN

We combineren de ervaringen die we hebben in de internationale standbouw met ontwerp-kracht en vakmanschap voor het bouwen van interieurs. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van een Experience Center of het binnen zeer korte tijd ombouwen van een horecabedrijf, kantoor of winkel. Daarvoor  hebben we de kennis, kunde en mensen in (eigen) huis: van ontwerp tot en met montage en productie. Daar zijn we sterk in.

HET PROCES

Ontwikkelproces Verel
Verel interieur logo

ONZE VISIE

Er kan veel meer, op minder vierkante meters: dat is ons motto. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een opvallende stand, een origineel retailconcept of bijvoorbeeld hotelinrichting. Met de betrokkenheid en ervaring van een echt Brabants familiebedrijf denken we met u mee, stellen kritische vragen en vinden het juiste concept, zowel creatief als zakelijk. Daarbij durven we oplossingen voor te stellen waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht. We verliezen het zakelijke aspect nooit uit het oog en de oplossing is altijd rendabel en financieel verantwoord. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om puur vakmanschap. We bouwen iedere stand en ieder interieur op ambachtelijke wijze. Dat doen we altijd nauwgezet volgens de afspraken en binnen de gestelde deadline en uw budget.

ERVARING

We bedenken, begeleiden en bouwen de meest verrassende interieurs, opvallende stands en originele winkelconcepten. Altijd vakkundig, soms een tikkeltje eigenzinnig en te allen tijde met oog voor mens en milieu. Kwaliteit en vakmanschap staan al sinds 2004 bij ieder project voorop. Of het nu gaat om de verbouwing van een kantoor, het ontwerpen van een nieuw horeca interieur of het plaatsen van een internationale stand, voor ons is het cruciaal dat ieder project een rendabele investering is. We zorgen altijd voor een ontwerp dat feilloos past bij de identiteit van uw onderneming en gaan daarbij een frisse en soms kritische benadering niet uit de weg.

ONS TEAM

Standbouw, interieurbouw en winkelinrichting zijn stuk voor stuk pure ambachten en daarom beschikken we voor iedere discipline over een gespecialiseerd team. Deze (in-house productie)teams bestaan uit ervaren specialisten met een ongekende passie voor hun vak; van adviseurs die zorgvuldig naar u luisteren maar ook kritische vragen durven te stellen, tot creatieve ontwerpers die altijd op zoek zijn naar originele oplossingen. Onze gespecialiseerde 3D-ontwerpers kunnen ieder project digitaal tot leven wekken en alle projecten worden begeleid door ervaren projectmanagers. Uiteindelijk realiseren wij ieder project op ambachtelijke wijze.

Team Verel

ONZE VALUES

RETURN ON
INVESTMENT

U doet een rendabele en financieel verantwoorde investering. Bij Verel vinden we altijd oplossing die past binnen uw budget.

MAATSCHAPPELIJK
VERANTWOORD

We houden als stand- interieurbouwer zorgvuldig rekening met het effect op mens, milieu en materiaal.

ER IS ALTIJD EEN
OPLOSSING

Geniet van de flexibiliteit en betrokkenheid die kenmerkend is voor een familiebedrijf uit ’s-Hertogenbosch.

DENKEN IN INNOVATIEVE
OPLOSSINGEN

Innovatief door eigentijds, toekomstgericht denken en het gebruik van de nieuwste technieken.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html