Dat doen we met de Verel-aanpak: denken, durven, doen. We beginnen om samen het ontwerp te maken en te plannen hoe we het bedrijf die nieuwe uitstraling geven. Daarbij gaan we een gewaagde aanpak niet uit de weg en durven we de garantie te geven dat het werk op tijd klaar is. We beperken de tijd die de zaak niet draaien. Als we dat met elkaar afspreken: binnen 1 week.

MAKKELIJK, SNEL, DUURZAAM

Hoe we dat doen? We zijn goed voorbereid en werken met slimme systemen. Scherpe deadlines zijn we gewend; die dagen ons uit tot creatieve en praktische oplossingen. We werken waar mogelijk  met duurzame materialen die makkelijk zijn toe te passen, snel te vervangen en herbruikbaar zijn. Zo kunnen we uw zaak snel omtoveren en een compleet nieuwe uitstraling geven.  Uw restaurant krijgt weer een eigentijdse look, uw café speelt snel in op een actueel thema. Klaar om uw gasten te ontvangen.

INVESTERING

Per seizoen of event wissel je van kaart en aanbod. Waarom dan niet van interieur? Het kan eenvoudig, snel en duurzaam. Twijfel? Niet nodig want Verel bewijst dat het een investering is die gewoon geld oplevert. We kunnen aantonen dat je door de verbouwing kosten bespaart. Dat doe je door efficiënter te werken in de keuken en op de vloer, meer gasten te ontvangen en beter en sneller te kunnen bedienen.  Dat is kassa.

Daag ons uit

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html