SHOP IN SHOP INTERIEUR

Het succes van een shop-in-shop concept valt of staat bij een praktisch, efficiënt en opvallend design. Wij ontwerpen en realiseren een shop-in-shop inrichting die optimaal gebruikmaakt van de ruimte en er zelfs in de grootste warenhuizen tussenuit springt. We creëren een ontwerp dat feilloos past bij de uitstraling van uw bedrijf en zorgen dat het design even verrassend als praktisch is. Zoals u van ons gewend bent is ieder onderdeel van de shop-in-shop een uniek staaltje ambachtelijk vakwerk. Het is immers het vakmanschap van Verel dat het uiteindelijke resultaat bepaalt.

SHOP IN SHOP DESIGN

De uitdaging bij een succesvolle shop-in-shop is het vermogen om een klein winkeloppervlak zo effectief mogelijk te gebruiken. Bij Verel gaan we altijd uit van het principe dat er meer mogelijk is op de vierkante meter dan u voor mogelijk houdt. Dit betekent dat u minder ruimte nodig heeft dan u zou verwachten om de winkel van uw dromen te realiseren. We ontwerpen een op maat gemaakte concept die dusdanig is ingericht dat klanten er niet omheen kunnen. Door middel van een speciaal ontworpen design zorgen we ervoor dat uw winkel een duidelijk eigen gezicht krijgt en zelfs in de grootste warenhuizen niet ondersneeuwt. Uiteraard houden we bij ieder ontwerp uitgebreid rekening met uw wensen en voorkeuren. Daarnaast kunnen we u vanuit onze jarenlange praktijkervaring suggesties en aanbevelingen doen. Zodoende creëren we samen het perfecte shop-in-shop design.

VAKMANSCHAP

Al onze interieurs worden op ambachtelijke wijze, met de hand gebouwd. Dit ziet u terug in alle facetten van het interieur, van de gebruikte materialen tot de afwerking. De op maat ontworpen shop-in-shop oogt zodoende ontzettend fraai en is bovendien stevig en duurzaam. Alle interieurs die Verel bouwt, hebben een jarenlange levensduur. Om een minimale impact op het milieu te hebben, kijken we bij Verel ook altijd naar mogelijkheden tot het hergebruik van meubilair en onderdelen.