POP-UP STORE CONCEPT

Een fraai ontwerp, makkelijk te verplaatsen en geheel op maat gemaakt; bij Verel ontwerpen en bouwen we niet alleen permanente restaurant- en winkelinrichtingen, we creëren ook prachtige interieurs voor pop-up stores en tijdelijke restaurants. We ontwerpen het interieur voor een pop-up winkel of pop-up restaurant dusdanig dat het eenvoudig te demonteren en te verplaatsen is. Het interieur wordt geheel op maat gemaakt en past altijd perfect bij het imago waar u als ondernemer naar op zoek bent. Daarnaast kijken we bij Verel naar de kosten; het interieur voor de pop-up shop is altijd een gunstige en financieel verantwoorde investering.

POP-UP RESTAURANT

Verzeker uzelf van een gezellige eetgelegenheid die makkelijk op te bouwen en eenvoudig te verplaatsen is, ongeacht de locatie. Bij Verel ontwerpen we totaaloplossingen voor pop-up restaurants. We zorgen voor een origineel en sfeervol ontwerp dat zorgvuldig rekening houdt met de dagelijkse gang van zaken in een restaurant. Al het meubilair produceren we zelf. Dit doen we op ambachtelijke wijze en geheel op maat voor uw onderneming. Bovendien zijn we bij Verel gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van restaurantkeukens. We bouwen ook keukens die op maat zijn gemaakt voor tijdelijke restaurants. Daarbij zorgen we uiteraard dat alle apparatuur zo eenvoudig mogelijk te verplaatsen is naar een nieuwe locatie.

TIJDELIJKE WINKEL

We ontwerpen een op maat gemaakt interieurdesign dat ideaal is voor een tijdelijke winkel. Daarbij maken we zo min mogelijk gebruik van vaste of zware onderdelen, zodat het interieur eenvoudig te verplaatsen is naar een nieuwe locatie. Door de toepassing van modulaire systeembouw zijn alle onderdelen van het interieur eenvoudig  aan te passen aan de beschikbare ruimte. Ook bij het ontwerpen van een interieur voor pop-up shops gaan we altijd op zoek naar frisse en opvallende ideeën en creëren we een duidelijke eigen stijl voor uw zaak. We zorgen voor een slimme indeling met optimale zicht- en looplijnen. Al het winkelmeubilair wordt speciaal voor u met de hand gemaakt en geïnstalleerd door onze interieurbouwers.

Pop-up store Verel

POP UP PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html