INTERIEUR DESIGN OPTICIEN

Door een perfect ogend interieur onderscheidt u zich van de concurrentie. Onze interieurontwerpers denken met u mee, stellen de juiste vragen en creëren zodoende het interieurontwerp dat past bij het karakter van uw onderneming. Transformeer een doorsnee brillenwinkel in een schitterende belevingswereld waar klanten graag en op hun gemak binnenlopen om hun ogen te laten meten, een bril uit te kiezen of de nieuwste monturen te bewonderen.

UNIEK INTERIEURDESIGN

Bij het ontwerpen van een fris, opvallend en praktisch interieur voor uw optiek beginnen we altijd met het inventariseren van uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij durven wij ook kritische vragen te stellen. Een scherpe, onbevangen en kritische benadering is immers de basis voor een optimaal resultaat. Onze ontwerpers gaan graag een stapje verder en nemen nooit genoegen met alleen gangbare en alledaagse ontwerpen. We zijn altijd op zoek naar avontuurlijke ideeën, doen u graag gewaagde voorstellen en creëren uiteindelijk een innovatief, inspirerend en toekomstgericht interieurconcept. Dat concept is bovendien altijd financieel verantwoord.

AMBACHTELIJK VAKWERK

Bij Verel leveren we totaaloplossingen voor het interieur van uw optiek: van een origineel design dat past bij de uitstraling van de winkel, tot het fabriceren van handgemaakt meubilair, een vakkundige installatie en een nauwkeurige afwerking. Onze interieurbouwers werken nauwgezet volgens de afspraken en zij zorgen ervoor dat ieder project binnen het budget blijft.

Erkend leerbedrijf
Interieur opticien door verel

PRESENTATIE COLLECTIE

De brilpresentatie vormt een belangrijk onderdeel van uw winkel. De monturen zijn immers onmisbaar en nemen doorgaans een prominente plek in de optiek in beslag. Met een doordachte presentatie van uw brillencollectie voorkomt u dat klanten door de bomen het bos niet meer zien. Wij zorgen ervoor dat alle brillen op een stijlvolle en overzichtelijke manier aan de klant worden gepresenteerd door middel van een schitterend samenspel tussen wanden, spiegels, displays en de verlichting.

MEETRUIMTE

Het kopen van de perfecte bril met de juiste glazen begint voor veel klanten met een betrouwbare oogmeting. Het is dan ook van groot belang dat klanten zich tijdens de oogmeting thuis voelen in de winkel. Daarom besteden wij veel aandacht aan het ontwerpen van moderne, state-of-the-art meetruimtes. Een professionele meetruimte zorgt ervoor dat u als opticien prettig kunt werken en dat de klant zich constant op zijn of haar gemak voelt. Iedere meetruimte is maatwerk en al het meubilair wordt met de hand gemaakt.

INTERIEUR OPTICIEN

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html