RETAIL CONCEPTEN

Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren mooie en verrassende retail concepten. Deze sluiten uiteraard altijd perfect aan op de beoogde doelgroep, zijn geheel op maat gemaakt en voldoen aan de laatste retailtrends. Bij het ontwerpen van een interieurstijl gaan wij altijd op zoek naar frisse ideeën en doen wij graag eigenzinnige voorstellen. Zodoende creëren wij een concept dat perfect past bij het imago van de zaak. Wij verzorgen ook de realisatie van het concept. Dit gebeurt altijd op vakkundige en ambachtelijke wijze. Het is immers de kwaliteit van de uitvoering die bepaalt hoe een ontwerp er in de praktijk uit komt te zien.

IDEALE ROUTING

Een belangrijk aspect aan het ontwerpen van een winkel interieur is de plattegrond. Als een zaak geen vloeiende looplijnen heeft, dan is de kans groot dat de klant zich omdraait en de winkel uitloopt. Bij het creëren van een winkelinterieur besteden we uitgebreid aandacht aan de routing. We zorgen voor de meest gunstige looproutes en de beste zichtlijnen.

WINKEL INTERIEUR DESIGN

Onze interieurontwerpers zijn gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van totaalconcepten voor retail. Het maakt niet uit of het gaat om bijvoorbeeld een kledingwinkel, een optiek of een hippe pop-up shop, de winkelinrichting wordt altijd op maat ontworpen voor de specifieke zaak of winkelketen en sluit naadloos aan op de laatste retailtrends. Onze interieurconcepten zijn alles behalve standaard te noemen: we denken graag buiten de gebaande paden en zoeken naar inspiratie in de meest onverwachte richtingen. Door middel van een uniek interieur krijgt uw winkel een duidelijk gezicht. Het ontwerpen of restylen moet altijd een financieel verantwoorde en rendabele onderneming zijn.

Bouwkundig onderzoek
Interieurbouw winkel

INTERIEUR RETAIL

Verel staat voor ambachtelijk vakwerk. We denken met u mee, durven inspirerende voorstellen te doen en uiteindelijk doen we wat we beloven: een fraai en vakkundig winkel interieur bouwen. Ieder interieur, of het nu gaat om een modezaak of opticien, uw winkel wordt op vakkundige wijze, met de hand gerealiseerd door onze gespecialiseerde interieurbouwers.

SHOP-IN-SHOP INTERIEUR

Bang om onzichtbaar te zijn in een groot warenhuis? Of vreest u ruimtegebrek? Wij ontwerpen uw shop-in-shop zó dat klanten niet om u heen kunnen. Daarbij gaan wij altijd uit van het principe dat er meer mogelijk is op iedere vierkante meter en dat u minder vierkante meters nodig heeft dan u denkt. Uiteraard wordt de shop-in-shop geheel op maat ontworpen en op ambachtelijke wijze gerealiseerd.

Pop up store Verel

RETAIL PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html