RESTAURANT ‘T VOSJE

Reeds wereldberoemd in het Brabantse Rosmalen en verre omgeving. Veertig jaar geleden legde grootouders Ad en Gerda de fundering voor ’t Vosje, een mooi familiehoreca-bedrijf dat helemaal thuis is in Rosmalen. Na zoon Peter Vos zijn inmiddels kleinzoon Davy en zijn partner de opvolgers op één van de drie locaties. Het is zeker niet de minste locatie, op de Driesprong, in het hart van Rosmalen.

Daar kreeg een tapasrestaurant mede door de inzet van Verel een eigentijdse uitstraling. De uitdaging was om de metamorfose in een korte periode rond de bouwvak te realiseren. Dat vraagt om snel schakelen met alle partijen die bij zo’n project betrokken zijn. Door slimme interieurbouw is het gelukt om in relatief korte tijd het restaurant de nieuwe uitstraling te geven. Met respect voor het Rosmalense karakter, de ontmoetingsfunctie van de bijzondere locatie en de Bourgondische gezelligheid.

PASSIE EN GASTVRIJHEID

Het restaurant biedt keuze uit verschillende smaakvolle tapas. Je voelt het als je het restaurant binnenkomt; de passie en gastvrijheid straalt ervan af. Met de uitbreiding aan de achterzijde is het gezellige restaurant compleet. Hiermee kunnen zowel stelletjes als complete groepen ontvangen worden.

In het interieurontwerp worden de massieve eiken balken van minstens zeshonderd jaar oud benut voor de sfeervolle inrichting. Die brengen in combinatie met het staal en de lederen zitbank, opgetrokken uit verschillende kleuren, een prettige sfeer. De moderne vossenkop tegen de achterwand, maar ook het hexagoon patroon passen perfect in een moderne maar warme en gastvrije ambiance. De akoestische afwerking met speciaal behang en extra aandacht voor de passende stoffering, maken dit horeca interieur compleet.

Inrichting ontwerp restaurant
Interieur Verel Vosje
Stijlvol interieurontwerp