PENTAIR STAND

Pentair is een wereldwijd opererende aanbieder van toonaangevende producten en oplossingen op installatiegebied. Voor de internationale beurskalender is er een modulair standbouw concept ontwikkeld, gebaseerd op een strategisch plan. Het strategische plan zorgt voor duidelijkheid op het gebied van ‘Global Identity’ en budget, ofwel return on investment. Het bedienen van een aanzienlijke beurskalender gaat namelijk verder dan alleen het ontwerpen, produceren en plaatsen.

Bij grensoverschrijdende diensten krijg je te maken met andere talen, culturen en wetgevingen waarbij de factor tijd nog spannender wordt. Alhoewel er de nodige disciplines aan boord zijn is het noodzakelijk om intensief samen te werken, op verschillende fronten, met de opdrachtgever maar ook met andere externe, betrouwbare partijen.

Denk hierbij aan logistieke oplossingen en samenwerking in de vorm lokale hubs en het outsourcen van capaciteit in andere continenten. Uiteindelijk zorg je samen voor grip op de uitingen en een rendement per vierkante meter.