REALISEREN NIEUW CATERING CONCEPT ROC

Ook studenten willen gezond eten, tegen een betaalbare prijs. Maar vooral op een plek waar ze zich thuis voelen. Dat was de opdracht van Markies Catering, een dochteronderneming van Appèl Holding, bij het ROC Aventus (Apeldoorn, Deventer, Zutphen).  Het project  is samen met Verel uitgevoerd.

Verel ging afgelopen zomer aan de slag met het omzetten van de catering concepten op het ROC (Regionaal Opleidings Centrum). Het was klaar toen de studenten, ruim 10.000, terugkeerden van vakantie.  “Wij zorgen ervoor dat onze klant geen zorgen heeft en pakken het hele project op. In dit geval van ontwerp, naar werkvoorbereiding tot aan de uitvoering en de projectbegeleiding op de diverse locaties.” Het ROC en Markies Catering wisten ook precies wat ze mochten verwachten. Vooraf was dat zichtbaar gemaakt met een VR-presentatie.

STERK STAALTJE

Bijzonder was dat het om drie concepten  ging: Craft, Lemons&Beans en The taste Of… Christian Verel: “Dat is wat ze logistiek een uitdaging noemen. Bovendien moesten we de verschillende concepten ook in een passende vormtaal  omzetten. Niet alleen binnen de bestaande locaties, maar ook op twee nieuwe locaties.” Het vroeg om een sterk staaltje interieur werk. “We hebben modulaire concepten toegepast die flexibel inspelen op de hedendaagse horeca trends.” De transformatie die is doorgevoerd is voor Markies en het ROC vastgelegd in een Brand Guideline zodat ook in de toekomst makkelijk het nieuwe concept kan worden toegepast.

VOOR DE MODERNE STUDENT

Markies, een zusterbedrijf van Appel Catering, heeft MVO heel hoog zitten. “De gezonde kantine combineren met de wensen van de moderne student. Dat past prima bij onze opvattingen over Verantwoord ondernemen. Het duurzaam gebruiken van materialen, slimme systemen toepassen en zorgen dat je bestaande materialen weer een nieuw leven geeft. Dat hebben we gedaan met het restylen van de uitgiftecounters door middel van wrapping. Door hoogwaardige folies te gebruiken verleng je de levensduur van je materialen. Dat is verduurzamen, in plaats van alles weg te gooien en opnieuw te beginnen.”

Horecainrichting verel
Interieur Lemons & Beans
ROC inrichting horeca