ONTWERP: GEWAAGD & INNOVATIEF

Er kan meer op de vierkante meter dan u denkt en u heeft minder ruimte nodig dan u verwacht: dat is ons uitgangspunt bij het ontwerpen van uw interieur. Als ervaren interieurontwerper denken wij met u mee en durven wij avontuurlijke voorstellen te doen. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut en bij ieder ontwerp houden wij nauwkeurig rekening met de specifieke omstandigheden, het budget en het karakter van uw onderneming. Bent u niet bang voor een gewaagd idee? Gelukkig. Wij denken namelijk graag buiten de gebaande paden en komen we met verrassende totaalconcepten die uw onderneming verder helpen.

INSPIRATIE VOOR DESIGN

Om inspiratie op te doen voor een verrassend interieurontwerp gaan we bij Verel net een stapje verder. Een inspiratietour langs verschillende zaken in diverse branches zorgt bijvoorbeeld regelmatig voor de ingeving die de basis vormt voor een vernieuwend concept. Wij zijn immers niet op zoek naar de interieurtrends van nu, maar máken de trends voor de toekomst. Zodoende creëren wij verrassende concepten, met fraaie aankleding en slimme ruimtelijke inrichting. Het doel van de transformatie is een design dat de zintuigen prikkelt: van het meubilair, het kleurschema en de verlichting, tot en met de akoestiek.

RUIMTELIJKE VORMGEVING

Wij zorgen altijd voor een slimme ruimtelijke vormgeving, waarbij we iedere beschikbare vierkante meter zo optimaal mogelijk benutten. Ieder project is maatwerk en als interieurarchitect en stylist zoeken wij naar oplossingen die niet alleen zo fraai mogelijk, maar ook ontzettend praktisch zijn. Door middel van 3D-vormgeving visualiseren we onze ontwerpen en tijdens de virtuele (360°) tour heeft u bijna het gevoel dat u de nieuwe inrichting al kunt aanraken.

ruimtelijke vormgeving

STAPPENPLAN INTERIEUR ONTWERP

Bij Verel hanteren we een duidelijk stappenplan voor het creëren van het perfecte interieur voor uw onderneming. Door middel van dit traject smelten de verschillende onderdelen van het interieurontwerp – van de bouwkundige aspecten, tot de installaties, het meubilair en de verlichting – geleidelijk aan samen tot een prachtig geheel.

Ontwerp Verel
ONTWERP

Nadat uw wensen en doelen duidelijk zijn doen wij door een inspiratietour frisse en vooruitstrevende ideeën op. Vervolgens doen we verschillende voorstellen en in nauw overleg met u als klant bepalen we het uiteindelijke concept. Met behulp van een 3D-programma kunnen we een rendering maken en visualiseren we het concept. Gedurende dit hele proces blijven we overleggen met u als klant.

Bouwkundig onderzoek
LOCATIE

Tegelijkertijd brengen we de mogelijkheden met betrekking tot de locatie in kaart. Welke bouwkundige ingrepen zijn er eventueel nodig voor realisatie van het project? We maken een helder plan van aanpak en stellen een verbouwingsplan op. Verder maken we een vlekkenplan, waarin u kunt zien hoe de beschikbare ruimte grofweg wordt ingedeeld en hoe bijvoorbeeld de looplijnen van klanten eruit komen te zien.

Interieurbouw winkel
REALISATIE

De laatste stap is de realisatie van het project; het ambachtelijke vakwerk. Tijdens deze fase produceren we op ambachtelijke wijze het interieur, installeren de verschillende onderdelen en verzorgen de nauwkeurige styling van de ruimte. Dit is doorgaans een hectische periode, maar onze projectmanager kan u door jarenlange ervaring ontzorgen.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html