KANTOORPAND ACER NIEUWE UITSTRALING

Het Nederlandse hoofdkantoor van electronica producent Acer was toe aan een nieuwe uitstraling en is aangepast aan de hedendaagse trends. De hoogste tijd voor een transformatie en dat volgens de visie en aanpak van Verel.

In het gebouw op bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch is de kantooromgeving op de begane grond aangepakt en de receptie vernieuwd. Er zijn ook speciale ruimtes gecreëerd, predator office, google office en een moderne kantine dat tevens kan dienen als wachtruimte maar ook als gezellige bar. “Ambitie was om een ruimte te creëren die gastvrijheid uitstraalt en biedt. Een plek om bij elkaar te komen, om mensen te ontmoeten. Het is een kantoorpand van tientallen jaren oud dat je transformeert. Deze innovaties maken nieuwe manieren van werken mogelijk. Het pand was gedateerd en is nu weer hedendaags en toekomstbestendig.”

Verel zorgde voor een vertaling van het sterke merk Acer, in vormen en materialen. “Je creëert plekken waar mensen bij elkaar komen. In een prettige en comfortabele omgeving, waar het goed overleggen is door o.m. het gebruik van akoestisch materiaal.” Planten en groen bevorderen de werksfeer. Het is een tijdloos ontwerp met strakke lijnen en een duidelijke vormtaal door de gehele ruimte. Er is gekozen voor akoestische en functionele materialen, in neutrale kleuren antraciet, wit en groen. Om ruimtes eenvoudig te kunnen transformeren is gekozen om te werken met peesdoeken. Zo geef je een ruimte eenvoudig en snel een nieuwe uitstraling als dat op een moment of bij een event nodig is.

Verel was verantwoordelijk voor het totaalontwerp van de nieuwe receptie en kantooromgeving. Het project is uitgevoerd in samenwerking met MB Afbouw projecten voor de sloop en de ruw- en afbouw. “Maar ook bij Acer geldt: we staan voor het ontzorgen van de klant.”

Interieurontwerp Verel
Interieur ontwerp kantoor
Inrichting kantoor Verel

google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html