Home –> interieurbouw –> kantoorinrichting

KANTOORINRICHTING MET DYNAMIEK

Kies voor een kantoor inrichting waarmee u en uw collega’s optimaal kunnen presteren. Bij Verel zijn wij gespecialiseerd in de totaalinrichting van kantoren en bedrijven en houden daarbij rekening met al uw wensen. Of het nu gaat om het creëren van een prettige en gezonde werkomgeving of het ontwerpen van een conference room, een prachtige ontvangstruimte of een multifunctionele bedrijfskantine, al onze ontwerpen zijn volledig op maat gemaakt. Bovendien wordt al het interieur en kantoormeubilair op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Bij Verel verzorgen we het ontwerp en de bouw van complete kantoorinrichtingen. De ontwerpfase begint altijd met het goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het stellen van de juiste vragen.

Vervolgens gaan we op zoek naar passende oplossingen. We ontwerpen inspirerende, ergonomische en groene werkplekken, maar ook representatieve balies, prachtige boardrooms, rustgevende stilteruimtes, gezellige koffiecorners en sfeervolle wachtruimtes. Bij alle ontwerpen houden we zorgvuldig rekening met zaken als de wandafwerking, vloerbedekking, het plafond, het lichtplan en de beplanting.

Ook zorgen we voor de juiste akoestische oplossingen. We werken altijd volgens een nauwgezet plan van aanpak en kunnen u verzekeren dat de restyling van uw kantoorinrichting zo tijd- en kostenefficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

INRICHTING KANTOOR

Een prettige werkplek is een belangrijke voorwaarde voor tevreden en productieve medewerkers. Wij denken daarin graag met u mee. Ergonomische staplekken of dynamische flexwerkplekken in plaats van de traditionele zitplekken. Bij het ontwerp van de kantoorinrichting volgen we altijd de laatste kantoortrends en houden we rekening met Het Nieuwe Werken.

We zorgen voor meer groen op het werk en door middel van een uitgekiende plattegrond met de juiste looplijnen zorgen we dat uw medewerkers nooit teveel, maar vooral ook niet te weinig in beweging zijn.

Het juiste kantoormeubilair is cruciaal voor de perfecte kantoorinrichting. Van bureaustoelen die zorgen voor een juiste zithouding tot praktisch opbergmeubilair, geheel op maat en naar uw wensen en voorkeuren. Om dit op een milieuvriendelijke wijze te doen kijken we ook altijd naar mogelijkheden tot hergebruik van kantoormeubilair. Vergeet hierbij niet de kantineruimte, binnen ieder bedrijf een belangrijke ruimte. Verel is een interieurbouwer gespecialiseerd in het realiseren van professionele keukens. We ontwerpen de mooiste multifunctionele bedrijfskantines, waar werknemers niet alleen genieten van de beste lunches, maar ook kunnen samenkomen, bijpraten en brainstormen.

PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.