JORIS LAMMERS LUXURY MENSWEAR

Herenkleding is eigenlijk altijd de leefwereld van Joris Lammers geweest. Zijn ouders Bob en Sjoukje Lammers startten in 1974 met exclusieve herenmode in het hart van ’s-Hertogenbosch. “Ik maakte spelenderwijs kennis met het vak. Je groeit eigenlijk op in de winkel. Ik mocht mee uitpakken, prijslabels maken, het hoorde gewoon bij je opvoeding. Aan tafel en in de gesprekken ging het vaak over de mensen die we ontmoetten, over de collectie, over de zaak en de ambities die de familie had. Het was een onderdeel van het dagelijkse gezinsleven. Echt inspirerend.”

In 2000 stapt hij dan ook enthousiast en vol ambitie in het familiebedrijf. Spiga zag het levenslicht. “In het topsegment, stijlvolle, elegante herenmode. En dat in de Verwersstraat; een prachtige, klassieke straat, maar ook bruisend en eigentijdse als het gaat om winkels, cultuur en ambacht. Daar voelen wij, maar ook ons publiek zich uitstekend thuis.” In 2016 besloot Joris om twee zaken samen te voegen in de Verwersstraat en in 2017 werd het Joris Lammers Luxury Menswear. “Tijd voor nieuwe impulsen met een fris, eigentijds concept waar onze klanten naar vragen.“ Het prachtige pand in de Verwersstraat onderging een gedaanteverandering. “Een passende ambiance om onze gasten te ontvangen. We geloven in een warm welkom, in ambiance, in een sfeervolle omgeving waar je in alle rust je kleding kunt kiezen.”

CONCEPTDENKER VEREL

Verel heeft in realiseren van het nieuwe retailconcept een majeure rol gespeeld. “Verel is werkelijk proactief, het is een toegewijde partner die een hoge mate van betrokkenheid toont. In zo’n heftige periode van een ingrijpende aanpassing in een korte tijd hebben ze gewoon grip op de zaken die moeten gebeuren. Met de focus op het vinden van een oplossing als je tijdens het proces wat tegenkomt dat je niet had verwacht. In zo’n hectische tijd is het fijn dat je weet dat de zaken gewoon geregeld worden. En ondanks al die drukte bleef Christian en zijn team heel benaderbaar.

Verel was ook voortdurend op zoek naar de beste oplossing en dat in de juiste balans van prijs en kwaliteit. En dat is nodig als je binnen een strak budget moet verbouwen. En het resultaat is bijzonder stijlvol.“

Winkelinrichting
Winkelinterieur concept
Winkelinterieur ontwerpen