INTERIEURONTWERP

Kies voor een interieurontwerp dat in het oog springt. Bij Verel creëren we de meest verrassende interieurs. Daarbij is ons uitgangspunt altijd dat er meer kan dan u voor mogelijk houdt. Of het nu gaat om een interieur voor uw winkel, horecagelegenheid of kantoor, u zult versteld staan van de mogelijkheden. We zijn bovendien gespecialiseerd in het ontwerpen van state-of-the-art experience centers en het ontwikkelen van innovatieve zorg- en onderwijsinterieurs. Als interieurontwerper in ’s-Hertogenbosch ontwerpen we het interieur voor uw onderneming of organisatie altijd geheel op maat.

BESCHIKBARE RUIMTE OPTIMAAL BENUT

Door slimme ruimtelijke vormgeving weten we de beschikbare ruimte altijd optimaal te benutten. Ook in een kleine ruimte kunnen wij een droominterieur voor u realiseren. Profiteer van de ideale looplijnen, slimme opbergruimten en displays en passende verlichting. Ieder project is maatwerk. We zien de locatie nooit als een belemmering, maar werken juist mét de omstandigheden ter plaatse. Zodoende creëren we een ontwerp dat op het lijf is geschreven van uw onderneming.

ONZE WERKGEBIEDEN

Horeca interieur
HORECA INTERIEUR

Een gezellig en passend interieur vormt de basis voor iedere succesvolle horecaonderneming. Bij Verel hebben we al jarenlang ervaring in het ontwerpen van de mooiste interieurs voor restaurant, bar of café.

Retail interieur
WINKEL

Verleid klanten om even binnen te stappen en tevreden met een volle tas naar buiten te wandelen. Ons winkelinterieur is altijd geheel op maat gemaakt en past gegarandeerd bij het karakter van uw winkel.

Interieurontwerp
KANTOORINRICHTING

Creëer een inspirerende werkomgeving, compleet met het beste kantoormeubilair, de mooiste vergaderruimten en gezellige bedrijfskantines. Kortom, geniet van een kantoor waar u iedere dag met plezier naartoe gaat.

Experience center
EXPERIENCE CENTER

Trakteer uw bezoekers op een zinnenprikkelende klantreis. Bij het ontwerpen van een experience center maken we altijd gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en zoeken we naar innovatieve oplossingen.

Interieur onderwijs
ONDERWIJS

Een gezellig, niet stuk te krijgen interieurontwerp, waarin leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ieder interieur verzorgd door Verel wordt op maat gemaakt, compleet met ergonomisch en hufterproof schoolmeubilair.

Zorginstelling inrichting
ZORG

Stel cliënten en bezoekers op hun gemak en zorg voor een comfortabel verblijf. Of het nu gaat om een wachtkamer, tandartspraktijk, een ziekenhuis of een verzorgingstehuis: wij zorgen voor een passend zorginterieur.

VERRASSENDE INTERIEURBOUW

Om het meest verrassende en avontuurlijke ontwerp voor u te creëren gaan wij altijd een stapje verder dan gebruikelijk. We treden dan ook graag buiten de gebaande paden; om ideeën op te doen maken we bijvoorbeeld een inspiratietour langs verschillende branches, ook buiten het vakgebied van uw onderneming. Zodoende kunnen we prikkelende voorstellen doen voor een interieurconcept. Ons doel is altijd om een interieur te ontwerpen dat nog niet bestond, geheel op maat, compleet met zinnenprikkelende kleurschema’s en verlichting, prettige akoestiek en kwalitatief hoogwaardig, ambachtelijk geproduceerd meubilair.

3D-INTERIEURONTWERP

Beleef het design. Nog voor we ook maar een spijker in de muur slaan, kunt u al genieten van uw nieuwe interieurontwerp. We visualiseren onze ontwerpen met behulp van 3D-vormgeving, waarna u een virtuele (360°) tour kunt maken door uw nieuwe winkel, restaurant, bar of kantoor. Wandel door het ontwerp en krijg het gevoel dat u het nieuwe meubilair al bijna aan kunt raken.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html