UNIEKE WINKELINRICHTING

Onderscheidt u zich van de concurrentie met winkel inrichting op maat. Bij Verel ontwerpen en bouwen we het retail interieur dat klanten verleidt even binnen te komen en uiteindelijk tot aankoop over te gaan. Het geheim van een perfect winkelinterieur zit hem in het creëren van een concept dat feilloos past bij de identiteit van uw onderneming. Om inspiratie op te doen voor de perfecte winkelinrichting denken we bij Verel graag ver buiten de gebruikelijke kaders en doen wij geregeld gedurfde voorstellen.

INTERIEUR DAT UITNODIGT

Met de juiste winkelinrichting geeft u uw zaak een duidelijk eigen gezicht. Bij Verel ontwerpen wij altijd de winkelinrichting die precies de uitstraling heeft waar u naar op zoek bent. Bij het ontwerpen van het winkelinterieur luisteren onze ontwerpers goed naar u als klant en stellen daarbij ook kritische vragen. We brengen de doelgroep in kaart en onderzoeken wat deze doelgroep aanspreekt. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste ideeën. Dat doen we graag buiten de gebaande paden, zodat het interieurontwerp altijd onderscheidend is. We ontwerpen innovatieve displays, creëren prachtige graphics, bouwen handige opbergruimten, zorgen voor de ideale zicht- en looplijnen (routing) en realiseren een passend lichtplan

VAKKUNDIGE WINKELINRICHTING

Bij Verel zijn we gespecialiseerd in winkelbouw. Alle ontwerpen die we maken voeren we vervolgens zelf uit. Dat doen wij op vakkundige, ambachtelijke wijze. Alle onderdelen van het interieur worden met de hand gebouwd en door onze ervaren interieurbouwers geïnstalleerd. Dat gebeurt altijd op zorgvuldige wijze en binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

Interieurbouw winkel
Winkelinrichting

OPVALLENDE DISPLAYS

Hoe zorgt u dat klanten uw winkel binnenkomen? Hoe verleidt u hen iets te kopen? Visual merchandising is een onmisbaar onderdeel van iedere winkelinrichting. Het op een effectieve manier etaleren van de juiste producten is cruciaal voor het aantrekken van de gewenste klanten. Als gespecialiseerd interieurontwerper en -bouwer zorgen we bij Verel altijd voor uitnodigende etalages en creëren we in het oog springende displays. Daarbij maken we op een slimme manier gebruik van lichtbakken, spots en led-verlichting.

TIJDELIJKE WINKEL

Wilt u tijdens het verbouwen van uw winkel graag doorgaan met de verkoop? Of droomt u ervan een pop-up store openen? Bij Verel zijn we gespecialiseerd in het bouwen van tijdelijke winkels. Dat doen we altijd snel, effectief en kostenbesparend.

Winkelconcepten

PROJECTEN INRICHTING WINKEL

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html