INTERIEUR ONDERWIJS

Een perfect interieur voor onderwijsinstellingen zorgt ervoor dat zowel leerlingen als leraren zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren. Bij Verel ontwerpen we passend schoolinterieur en bouwen we schoolmeubilair. Alle onderdelen van de inrichting zijn maatwerk en worden geheel naar wens van de onderwijsinstelling geproduceerd. Daarbij denken wij graag met u mee en zorgen wij voor het meubilair dat het beste past bij de school. Bij ieder project houden we bovendien zorgvuldig rekening met het budget.

VEREL BEHEERST ALLE FACETTEN

Wij verzorgen alle onderdelen van het interieur voor uw school; van de huisstijl tot een praktische indeling en het produceren van maatwerk meubilair. We zorgen voor prettig ingerichte klaslokalen die leerlingen of studenten stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast verzorgen we ook het ontwerp van andere onderdelen van de schoolinrichting zoals de kantine. Om het juiste interieurontwerp te creëren luisteren we altijd goed naar u als opdrachtgever, analyseren we waar de onderwijsinstelling behoefte aan heeft en stellen we kritische vragen. We zorgen er bovendien niet alleen voor dat het ontwerp er fris en fraai uitziet, we kunnen u tevens verzekeren dat de bouw van het interieur of de verbouwing van de school financieel verantwoord is.

ERGONOMISCH MEUBILAIR

Verel is een echt ambachtelijk bedrijf uit ’s-Hertogenbosch en onze meubelmakers bouwen zelf het schoolmeubilair. Het ontwerp is altijd maatwerk. We ontwikkelen bijvoorbeeld schooltafels, docenttafels, groepstafels en passende stoelen voor alle soorten onderwijs, van kinderopvang tot basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs. We zorgen altijd voor praktische ontwerpen die ergonomisch verantwoord zijn. Ook ontwerpen we het meubilair zo dat het sterk, duurzaam en eenvoudig schoon te houden is. We houden bovendien altijd zorgvuldig rekening met het geheel; alle schoolmeubels sluiten perfect op elkaar aan. De tafels en stoelen worden bijvoorbeeld dusdanig ontworpen dat de leraar altijd maximaal overzicht over de klas heeft.

Onderwijs interieur
Schoolinterieur

DUURZAAM INTERIEUR

Schoolmeubilair krijgt over het algemeen nogal wat te verduren. Bij Verel produceren we schoolinterieur dat wel tegen een stootje kan. Al het meubilair is hufterproof. Dit betekent in de praktijk dat het niet alleen bestand is tegen vandalisme maar ook tegen intensief alledaags gebruik. Al het meubilair wordt speciaal ontworpen en met de hand gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat het een jarenlange levensduur heeft.

ONDERWIJS PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html