INTERIEUR ZORG INSTELLING

Of het nu gaat om een verzorgingstehuis, een ziekenhuis, de wachtkamer bij de dokter of de praktijk van een tandarts, het is ontzettend belangrijk dat bezoekers zich er prettig voelen. Als Verel helpen wij zorginstellingen met het ontwerpen en bouwen van comfortabel en praktisch zorginterieur. Het interieur wordt altijd op maat ontworpen en geheel met de hand gemaakt. Daarbij kijken wij altijd naar de nieuwste ontwikkelingen en maken we gebruik van de meest innovatieve technieken.

Interieur zorginstelling

ZORG INRICHTING

Bij Verel hebben we veel ervaring met het inrichten van ruimtes. We ontwerpen de praktijkinrichting dusdanig dat u op de meest comfortabele en prettige manier kunt werken, terwijl uw patiënten zich volledig op hun gemak voelen. Naast de sfeer en het gebruiksgemak zorgen we bij het ontwerp ook voor optimale veiligheid en hygiëne door een optimale indeling en makkelijk schoon te houden meubilair. Het ontwerp wordt geheel op maat gemaakt door onze ervaren ontwerpers en daarbij houden zij zorgvuldige rekening met de dagelijkse werkzaamheden in de betreffende praktijk. Samen creëren wij het perfecte interieurontwerp voor uw praktijk. Vervolgens realiseren onze interieurbouwers het ontwerp tot in de perfectie.

MAATWERK MEUBILAIR

Iedere patiënt in een zorginstelling verdient maximale aandacht en comfort. Dat begint al bij de binnenkomst in de entree en dient in alle ruimtes van de instelling het uitgangspunt te zijn. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de bouw van al het benodigde zorgmeubilair, van prettige stoelen en tafels, tot geavanceerde ziekenhuisbedden of tandartsstoelen. Ieder ontwerp is maatwerk en al het zorgmeubilair wordt op zorgvuldige wijze met de hand gemaakt.

Maatwerk zorginterieur

PROJECTEN INTERIEUR ZORG

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html