HOTEL INTERIEUR

Verel verzorgd elk project van A tot Z.  Ieder hotel interieur wordt geheel op maat ontworpen en door onze specialisten vakkundig gerealiseerd. Of het nu gaat om een bed & breakfast of een luxe hotel met tientallen kamers. Bent u op zoek naar een origineel of ronduit gewaagd concept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Verel zijn we niet bang voor een avontuurlijk voorstel. Omdat het (re)stylen van uw hotel een rendabele investering dient te zijn, zorgen we altijd voor financieel verantwoorde oplossingen.

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bij Verel verzorgen we maatwerk totaalconcepten voor uw hotel. We ontwerpen, bouwen en realiseren het totale interieur, van de meest sfeervolle hotelkamerinrichting, tot comfortabele badkamers en oogverblindende lobby’s. Ieder ontwerp is exclusief maatwerk. We doen inspiratie op in richtingen waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht en komen altijd met verrassende en innovatieve oplossingen. We bouwen alle onderdelen van het interieur vervolgens eigenhandig. De installatie en afwerking van de inrichting wordt volledig door de gespecialiseerde interieurbouwers van Verel uitgevoerd.

SFEERVOLLE INRICHTING

We creëren de hotelkamerinrichting die feilloos past bij de uitstraling waar u als hotelier naar op zoek bent. We houden bij het ontwerp rekening met de kleinste details, van de verlichting tot het beddengoed en de raamdecoratie. Zodoende kunnen uw gasten genieten van een gezellige, comfortabele omgeving, waar zij zich direct thuis voelen. Een hotelkamer is natuurlijk niet compleet zonder een fijne badkamer. Ook het ontwerp en de installatie van de mooiste badkamers verzorgen wij.

MEUBILAIR OP MAAT

We ontwerpen indien nodig al het hotelmeubilair geheel op maat, zodat het perfect past bij de stijl van uw accommodatie. Het volledige hotelinterieur, van bedden, kasten en bureaus tot de balie, wordt vervolgens op ambachtelijke wijze vervaardigd. Onze ervaren interieurbouwers voeren de installatie van alle onderdelen op nauwkeurige wijze uit. Dat ziet u terug in de kwaliteit van de producten en de prachtige afwerking van het hotelinterieur.

HOTEL INTERIEUR PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html