STIJLVOL HOTEL INTERIEUR

Het interieur speelt een belangrijke rol bij de keuze van gasten voor een hotel. Gasten waarderen aandacht voor interieur. Als hoteleigenaar loont het dus om goed te overdenken wat  je wil uitstralen naar je gasten. Een stijlvol interieur dat voldoet aan de wensen van je gasten vraagt om een investering.

De levensduur van het  interieur ligt tegenwoordig op zo’n tien jaar. Maar, de wensen en smaak van de gasten verandert in een hoger tempo. Daar is een oplossing voor. Kies je voor een transformatie zoals Verel die realiseert, dan blijft je interieur up-to-date. Dat doen we door slimme toepassingen van systemen in combinatie met aanpassingen in styling. Zo blijven de gasten zich thuis voelen en houden ze optimale beleving.  Zo is jarenlang de industriële stijl toegepast, maar keert tegenwoordig wat meer optimisme terug in de interieurs. Donker en rauw maken plaats voor kleurrijk, grafische lijnen, vervreemde vlakverdelingen, hightech en minimalisme. Veel uiteenlopende trends die prima te mixen zijn:  in 2020 kan alles.

HOTEL INTERIEURONTWERP

Waar begin je bij het ontwerpen van een hotel-interieur of het opnieuw inrichten van het hotel? Je start met bepalen van je doelgroep en het in kaart brengen van de wensen. Verel kan vervolgens helpen met de transformatie. Een kwestie van goed luisteren en kritische vragen stellen. Zo kom je samen met de ontwerpers van Verel tot de beste oplossing. Onze oplossingen zijn creatief en misschien een tikkeltje afwijkend. Maar ze voldoen aan wat je tegenwoordig van een hotel mag verwachten dat optimaal inspeelt op de wensen van de moderne gasten. Natuurlijk, het hotel moet elegant en gastvrij zijn. Maar de oplossing moet zeker ook doelmatig en rendabel zijn en passen binnen het budget. Hoe dat werkt, dat weten we bij Verel. Daarom zijn we ook de geschikte partner om het totale project op te pakken: van ontwerp tot en met de uitvoering. Wij zorgen voor een snelle transformatie en maken daarbij gebruik van duurzame oplossingen, waar dat maar mogelijk is.

ART DECO TREND

Anno nu laten we ons graag inspireren door de Art Deco trend, een uitbundige stijlbeweging. Dat betekent voor interieurs het gebruik van decoratieve vormen en luxe materialen. Met felle kleuren, jungle prints en niet te bang om fluweel en goud te gebruiken. Patronen spelen een hoofdrol is deze flamboyante stijl. De combinatie van de producten zorgt voor een unieke uitstraling. En, dat is echt 2020: er mag veel gemixt worden.

Hotel interieur

Foto’s door Arte ©

Hotel-design-interieur

Foto: verlichting Illum

STIJLVOL EN ELEGANT

Stijlvolle en elegante interieurs zijn tijdloos. Rustige interieurs, geaccentueerd met wat chique details zijn van alle tijden. Het zijn vaak interieurs in een neutraal kleurenpallet die comfort en luxe uitstralen. Die interieurs combineren aandacht voor bijzondere materialen met luxe details, het toepassen van warme, natuurlijke tinten en rijke stoffen in combinatie met messing details en marmeren afwerkingen. En dan is er ook nog ruimte voor wat opvallende trendy items.

Waar veel moderne hotelgasten naar zoeken, is echtheid en puurheid. Dus geen concepten zonder inhoud, maar terug naar pure vormen en materialen die kracht uitstralen. Het gebruik van echte materialen, echte ingrediënten en echte kennis. Voor echte mensen!

KLEUR, KLEUR EN NOG EENS KLEUR!

Durf kleur te gebruiken. Het sobere, industriële karakter wat veel hotel interieurs typeerde, maakt plaats voor kleur. En dan mag je best ‘over the top’ gaan met felle kleuren. Durf te kiezen; ruimten worden compleet gerestyled in 1 of 2 kleuren.

Foto: Arte muurbekleding

STORYTELLING

Vertel je eigen verhaal, kies voor storytelling: dat is onderscheidend in de huidige markt. Door een thema toe te voegen aan je hotel en dat tot in details consequent door te voeren, ont­staat er een unieke en gedenkwaardige beleving voor je gasten. Storytelling is een instrument om je boodschap, over te brengen. Op een weldoordachte, slimme manier vertel je je verhaal zodat je de emoties van je gasten raakt. Je maakt warme gevoelens in ze los: maak ze blij, stel plezier in het vooruitzicht en laat de gasten zich verwonderen.  Zo ontstaat uiteindelijk een  hechtere band en dat leidt tot grotere loyaliteit van je gasten. Samengevat: verleid je gasten door het vertellen van die warme verhalen over je hotel.

INSTAGRAMMABLE!

Tegenwoordig is voor veel mensen het uitzoeken van een hip hotel  één van de belangrijkste randzaken bij het boeken van een stedentripje of vakantie.  En deze hotspots verschijnen dan veelal op de vakantie- kiekjes op Social Media. Fotoapp Insta­gram – ruim 4 miljoen gebruikers in Nederland – heeft een enorme impact op de horecacultuur van de afgelopen vijf jaar. Het is een trend om een hotel vóór een bezoek te ‘keuren’ op het platform.

Om als hotel instagrammable te worden, dien je iets speciaals toe te voegen dat zich onderscheid van de massa. Heb je je concept doorgevoerd in de kleinste details, dan roep je bij je gasten een unieke indruk op: zo word je hotel instagrammable. Instagrammable wil met een beetje goede wil ook zeggen: mooi om naar te kijken, een beleving om naar uit te kijken. En laat dit nu net iets zijn wat mensen letterlijk gelukkiger maakt. En dan moet de beleving van het verblijf in dat unieke hotel nog komen…

FOTOS PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html