STIJLVOL HORECA INTERIEUR

Het succes van een horecagelegenheid wordt grotendeels bepaald door de sfeer en uitstraling. Wij ontwerpen een stijlvol horeca interieur en realiseren dit op ambachtelijke wijze. Of u nu op zoek bent naar restyling van uw restaurant, een nieuw interieur voor een bruin café of oplossingen voor een pop-up restaurant, wij zoeken altijd naar verrassende totaaloplossingen. We bouwen het mooiste handgemaakte meubilair, ontwerpen praktische keukenoplossingen, zorgen voor een prettige akoestiek en verzorgen het juiste lichtplan.

Horeca interieur

HORECA INTERIEURONTWERP

Het ontwerpen van een geschikt horeca interieur begint met het bepalen van het beoogde publiek en het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden. Dit doen wij door goed naar u te luisteren, maar ook door kritische vragen te stellen. We zoeken altijd naar creatieve en afwijkende oplossingen en onze ontwerpers deinzen er niet voor terug om inspiratie op te doen buiten de gebruikelijke sectoren. Zodoende ontstaan immers originele en opvallende concepten. Natuurlijk dient een ontwerp voor een horeca interieur niet alleen fraai en gezellig te zijn, maar ook doelmatig en rendabel. Wij zorgen voor een praktische indeling van het restaurant en houden bij ieder ontwerp uitgebreid rekening met zaken zoals de locatie, de ideale looplijnen en – niet onbelangrijk – het budget.

KEUKENINRICHTING

Misschien wel de belangrijkste plek van een restaurant: de keuken. Een zorgvuldige keukeninrichting maakt de werkzaamheden een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat het keukenpersoneel zich kan concentreren op het bereiden van de lekkerste gerechten. Bij Verel zijn we gespecialiseerd in het bouwen van horecakeukens. Uiteraard wordt er gebruikgemaakt van het beste keukenapparatuur en door middel van een praktische inrichting bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak. Uiteraard wordt er bij het ontwerp van een grootkeuken rekening gehouden met zaken als hygiëne en duurzaamheid.

Horeca interieur design
Horeca interieur architecten

EEN VLOTTE VERBOUWING

Iedere dag dat uw zaak gesloten is, kost u als ondernemer geld. Daarom zorgt Verel altijd voor een vlotte, vlekkeloze verbouwing. De werkzaamheden worden zorgvuldig voorbereid en vooraf wordt er, indien nodig, een bouwkundig onderzoek uitgevoerd. Zodoende komt men niet voor verrassingen te staan. Onze interieurbouwers werken vakkundig, volgens schema en zo kostenefficiënt mogelijk.

HORECA PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html