EXPERIENCE CENTER

Een experience center is de ultieme manier om uw klanten te laten zien wat u als bedrijf in huis heeft. Bij Verel ontwerpen we de meest innovatieve concepten. Zodoende creëren we een prikkelende klantreis. Het belevingscentrum is informatief, interactief en inspirerend. Bij het ontwerpen maken we gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en we gaan altijd op zoek naar de meest originele oplossingen. De ontwikkeling ervan moet echter wel rendabel zijn; bij Verel zorgen we voor het ontwerp dat past binnen uw budget.

HOE BOUW JE EEN EXPERIENCECENTER

e-book Experience centerMet een Experience Center creëer je totale merkbeleving in de breedste zin van het woord. We hebben het niet meer over een showroom of winkel, maar bouwen we een Experience Centre. Prima ambitie. Maar hoe kies je de juiste route langs de valkuilen? Laat ons daar nou behoorlijk wat ervaring in hebben…

Download het e-book en lees hoe het moet

WAT IS EEN EXPERIENCE CENTER?

Een experience center is een inspiratie en informatie centrum waar klanten alles te weten komen over de beschikbare producten, vragen kunnen stellen en zich op een interactieve manier kunnen oriënteren. Met een op maat ontworpen concept creëert u een eersteklas customer journey die de klant van begin tot eind begeleidt richting de juiste aankoop.

ONTWERP OP MAAT

Bij Verel ontwerpen we het experience center dat het beste past bij uw onderneming. Ieder concept wordt geheel op maat gemaakt en alle onderdelen worden speciaal voor uw experience center geproduceerd. Bij het ontwerpen van een experience of information center zoeken we eerst zorgvuldig uit waar u precies naar op zoek bent. Dit doen wij door goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen. We brengen de doelgroep in kaart en doen vaak ook een inspiratietour. Daarbij gaan wij verrassende en eigenzinnige ideeën niet uit de weg en uiteindelijk ontwerpen wij het ultieme concept. Het ontwerp wordt altijd op ambachtelijke wijze gerealiseerd.

Design expercience center
Audiovisuele middelen

AUDIOVISUELE MIDDELEN

Bij Verel zijn we altijd op zoek naar innovatieve en toekomstgerichte oplossingen. Bij het ontwikkelen van uw experience center maken we dan ook gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en de meest moderne audiovisuele hulpmiddelen. Zodoende bouwen wij een hypermodern experience center dat helemaal klaar is voor de toekomst.

EXPERIENCE CENTER PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html