INTERIEURBOUW

Als ervaren interieurbouwer uit ’s-Hertogenbosch realiseren we bij Verel de fraaiste interieurs voor horeca, retail, hotels, kantoren, showrooms en onderwijs- of zorginstellingen. Al onze interieurs worden geheel op maat ontworpen en met de hand vervaardigd door onze ervaren interieurbouwers. De interieurs zijn even verrassend als stevig en duurzaam; de oplossingen creatief en efficiënt. Laat onze meubelmakers uw interieur tot leven wekken middels onvervalst ambachtelijk vakwerk.

ERVARING EN VAKMANSCHAP

Vakmanschap en kwaliteit vormen de basis van al onze interieurs. We bouwen uw interieur van de grond of aan op. Al het meubilair wordt volledig met de hand gefabriceerd en alle onderdelen van het interieur worden op vakkundige wijze geïnstalleerd. Daarbij maken we altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Door kritisch te kijken naar het gebruik van grondstoffen houden we echter wel zorgvuldig rekening met het effect op mens, milieu en materiaal. Jarenlange ervaring met het creëren van de mooiste interieurs zorgt ervoor dat we eventuele hindernissen al van ver aan zien komen en we vroegtijdig een oplossing kunnen vinden. Hierdoor verloopt de realisatie van uw project altijd zo soepel mogelijk.

ONZE WERKGEBIEDEN

Interieurbouw
HORECA INTERIEUR

Op zoek naar een sfeervol, eigentijds interieur voor uw bar, café of restaurant. Wij ontwerpen en bouwen een interieur dat even gezellig als praktisch is, afgestemd op uw wensen.

Retail interieur
WINKEL

Door onze prachtige interieurs zullen klanten uw winkel nooit meer voorbijlopen. We zorgen voor een interieur waarin uw producten optimaal worden gepresenteerd.

Kantoor inrichting
KANTOORINRICHTING

Het beste uit uzelf en uw collega’s halen met een inspirerende kantoorinrichting. We zorgen voor een interieur waarin iedereen met plezier werkt en optimaal kan presteren.

Experience center
EXPERIENCE CENTER

Prikkel de zinnen van uw bezoekers met de mooiste showrooms. Of het nu gaat om auto’s, meubels of keukens; we creëren de ultieme klantreis.

Interieur onderwijs
ONDERWIJS

We realiseren een interieur dat even comfortabel en inspirerend als sterk en duurzaam  is. Het schoolmeubilair maken we met de hand en voldoet aan alle ergonomische eisen.

Zorginstelling inrichting
ZORG

Een hoogwaardige en praktische inrichting voor iedere zorginstelling. We bouwen interieurs voor ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, maar ook voor huisarts- en tandartspraktijken.

VERRASSENDE INTERIEURBOUW

Het uitganspunt van onze interieurbouw is altijd dat het een gunstige investering moet zijn voor uw onderneming. We realiseren een interieur dat past binnen uw budget en houden rekening met wat het oplevert. Ieder project begint met een verrassend ontwerp. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en doen inspiratie op in richtingen die u niet verwacht. Daarbij luisteren we uiteraard goed naar uw wensen, maar we kijken ook met een kritische blik met u mee en deinzen er niet voor terug gewaagde voorstellen te doen. Zo creëren we gezamenlijk de meest succesvolle interieurs.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html