Home –> Interieurdesign

VERRASSEND INTERIEUR DESIGN

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt interieur als basis voor een succesvolle winkel? Wilt u uw restaurant of hotel sfeervol inrichten? Of is uw kantoor inrichting wel toe aan een nieuwe huisstijl? Als interieurbouwer uit ’s-Hertogenbosch verzorgen wij vakkundig, handgemaakt en origineel interieur design voor retail, horeca en kantoor. Daarnaast zijn wij als interieurdesigner gespecialiseerd in het ontwerpen van showrooms en experience centers, het inrichten van scholen en het leveren van interieur voor ziekenhuizen en zorginstellingen. We realiseren totaaloplossingen, waarbij wij rekening houden met alle facetten van het interieur, van de indeling tot de stellages, het meubilair, de akoestiek en de verlichting.

MAATWERK INTERIEURDESIGN

Iedere onderneming heeft een uniek karakter met specifieke eigenschappen en verdient daarom een eigen gezicht. Daarom is al ons interieurontwerp maatwerk. We zoeken altijd naar een originele invalshoek voor een zeldzaam interieur design en zijn daarbij niet bang om met een gewaagd concept te komen. Bovendien zorgen we altijd dat het past bij uw budget. Een nieuw interieur dient immers een investering te zijn die gunstig uitpakt voor uw onderneming.

Een ontwerp kan nog zo mooi zijn, uiteindelijk gaat het om de uitvoering van het project: het onvervalste, ambachtelijke vakwerk. Het resultaat wordt immers bepaald door de kwaliteit van de uitvoering. Onze gespecialiseerde interieurbouwers en meubelmakers zijn echte vakmensen die ieder onderdeel van de inrichting op ambachtelijke wijze verwezenlijken.

ONZE WERKGEBIEDEN

Horeca interieur

HORECA INTERIEUR

Het succes van een horecagelegenheid wordt mede bepaald door de sfeer en uitstraling. Stijlvolle horeca interieur ontwerpen praktische keukenoplossingen zorgen voor een prettige akoestiek en verzorgen het juiste lichtplan.

Retail interieur

RETAIL CONCEPTEN

Wij creëren een concept dat feilloos past bij de identiteit van uw onderneming. Om inspiratie op te doen voor de perfecte winkelinrichting denken we bij Verel graag ver buiten de gebruikelijke kaders en doen wij geregeld gedurfde voorstellen.

Kantoor inrichting

KANTOORINRICHTING

Bij Verel zijn wij gespecialiseerd in de totaalinrichting van kantoren en bedrijven. Alle ontwerpen zijn volledig op maat gemaakt. Bovendien wordt al het interieur en kantoormeubilair op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Experience center

EXPERIENCE CENTER

Laat je gasten je merk zien, voelen, proeven, horen en ruiken. Presenteer je organisatie en de producten en diensten die je te bieden hebt. Laten beleven/ervaren waar je voor staat en straal gastvrijheid uit op je eigen locatie.