VERRASSEND INTERIEUR DESIGN

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt interieur als basis voor een succesvolle winkel? Wilt u uw restaurant of hotel sfeervol inrichten? Of is uw kantoor inrichting wel toe aan een nieuwe huisstijl? Als interieurbouwer uit ’s-Hertogenbosch verzorgen wij vakkundig, handgemaakt en origineel interieur design voor retail, horeca en kantoor. Daarnaast zijn wij als interieurdesigner gespecialiseerd in het ontwerpen van showrooms en experience centers, het inrichten van scholen en het leveren van interieur voor ziekenhuizen en zorginstellingen. We realiseren totaaloplossingen, waarbij wij rekening houden met alle facetten van het interieur, van de indeling tot de stellages, het meubilair, de akoestiek en de verlichting.

INTERIEUR DESIGN OP MAAT

Iedere onderneming heeft een uniek karakter met specifieke eigenschappen en verdient daarom een eigen gezicht. Daarom is al ons interieurontwerp maatwerk. We zoeken altijd naar een originele invalshoek voor een zeldzaam interieur design en zijn daarbij niet bang om met een gewaagd concept te komen. Bovendien zorgen we altijd dat het past bij uw budget. Een nieuw interieur dient immers een investering te zijn die gunstig uitpakt voor uw onderneming.

Een ontwerp kan nog zo mooi zijn, uiteindelijk gaat het om de uitvoering van het project: het onvervalste, ambachtelijke vakwerk. Het resultaat wordt immers bepaald door de kwaliteit van de uitvoering. Onze gespecialiseerde interieurbouwers en meubelmakers zijn echte vakmensen die ieder onderdeel van de inrichting op ambachtelijke wijze verwezenlijken.

ONZE WERKGEBIEDEN

Horeca interieur
HORECA INTERIEUR

De mooiste inrichting voor uw restaurant, café of bar. Wij zorgen voor een sfeervol en eigentijds interieur dat de zintuigen prikkelt.

Retail interieur
WINKEL

Een interieur waar klanten niet omheen kunnen. Met de juiste winkelinrichting springt uw zaak eruit en worden uw producten optimaal tentoongesteld.

Kantoor inrichting
KANTOORINRICHTING

Een werkomgeving waarin men optimaal kan presteren. Wij zorgen voor de kantoorinrichting die past bij de identiteit van het bedrijf.

Experience center
EXPERIENCE CENTER

Creëer de ultieme klantreis door middel van een informatief en interactief experience center.

Interieur onderwijs
ONDERWIJS

Het interieur op school dient niet alleen gezellig en inspirerend te zijn, maar ook stevig, duurzaam en ergonomisch verantwoord.

Zorginstelling inrichting
ZORG

Wij ontwerpen en bouwen comfortabel en praktisch zorginterieur. Alles wordt op maat ontworpen en geheel met de hand gemaakt.

INTERIEUR PROJECTEN

Bij ieder project houden we zorgvuldig rekening met de identiteit van uw onderneming en uw persoonlijke wensen. We werken altijd nauw samen met de klant en met eventuele partners. Daarbij schuwen we het niet om af en toe een eigenzinnig voorstel te doen. Op die manier ontstaan namelijk de beste en meest originele concepten. Bovendien zorgen we altijd voor oplossingen die passen binnen uw budget.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html