BEMATRIX

beMatrix is een innovatief en modulair standbouwconcept waarmee Verel de meeste uiteenlopende projecten en belevingen kan realiseren. Het systeem van beMatrix bestaat uit herbruikbare en duurzames frames die als geraamte kunnen worden ingezet voor de meest creatieve ontwerpen.

Met Verel als beMaster hebben we toegang tot het Europese netwerk van distributiepunten om overal waar we werken aan projecten en stands de materialen zo duurzaam mogelijk te laten leveren. Met dit duurzame systeem bouwen we aan hoogwaardige stands en een duurzame toekomst.

BE THE TALK OF THE TOWN

Van 26 februari tot 2 maart nam beMatrix deel aan de EuroShop vakbeurs in Düsseldorf. We presenteerden maar liefst 9 nieuwe innovaties aan het grote publiek in onze ‘beMatrix stad’ van 270 vierkante meter. We gebruikten 28 verschillende opvulmaterialen en slechts één speciaal op maat gemaakt beMatrix frame! Deze presentatie was het resultaat van een fijne samenwerking. Bekijk de video en foto’s voor het eindresultaat!

EUROSHOP 2023

AI ALS GAMECHANGER

AI wint in razendsnel tempo terrein en dat ziet ook de grootste netwerkbeheerder van Nederland. KPN nodigde haar partners van 19 t/m 21 september 2023 uit bij VISION AI 2023. Hoe kun je nu slimmer en succesvoller werken en welke kansen en uitdagingen biedt het naar de toekomst. KPN en haar partners brachten dit samen op VISION AI 2023. Als Verel zijn we trots dat we samen mogen werken met deze toonaangevende partner en dat wij deelgenoot van de AI transitie. Op naar VISION 2024.

VISION AI 2023

DE WERELD VAN BITS EN BYTES

In de wereld van bits en bytes is Ingram Micro een toonaangevende speler in technologische distributie. Met het event One Ingram Micro op 28 september 2023 weten ze trends, technologie en innovatie samen te brengen voor hun klanten. De Werkspoorkathedraal, met zijn industriële ambiance, biedt een unieke setting voor de uitwisseling van ideeën en zakelijke samenwerking. Verel toverde in een dag de Werkspoorkathedraal van lege hal om tot een event vol inspiratie en kennis.

ONE INGRAM MICRO 2023