EETBAR NIEUW CONCEPT ROSMALEN

Ongedwongen, gastvrij en gezellig. Dat moest de uitstraling zijn van De Eetbar in Rosmalen. En dat is helemaal gelukt, gezien de positieve reacties op het interieur van deze compleet vernieuwde eetgelegenheid  in het hartje van Rosmalen.

In de briefing die intensief is besproken met Verel, kwam ook het woord huiskamer naar voren. In samenwerking met Vervoort, specials in horecameubelen, is er aan de Dorpsstraat een voor Rosmalen totaal nieuw horeca concept ontwikkeld. Met een bijzondere uitstraling die aanspreekt bij meerdere doelgroepen.  De formule van Kip & Burgers s(malse kip, lekkere burgers en meer) slaat  aan; de Eetbar is nog eens extra uitnodigend door de bijzondere sfeer en inrichting.

MAATWERK

Voor het realiseren van de hippe, eigentijdse uitstraling met een vleugje van luxe, nam Verel het voortouw. De oude zaak is binnen no time omgetoverd tot de huidige trendy, maar warme Eetbar met huiskamergevoel. Dat vereiste natuurlijke de nodige maatwerk-oplossingen. Zo kreeg het pand een volledig nieuwe bar en lambrisering. De bijzondere inrichting sluit daar naadloos op aan. Eet smakelijk.

Interieurontwerp horeca
Smaakvol interieur restaurant