DIGITAL DUTCH 2019

Verel realiseert Digital Dutch in 3 dagen tijd! Voor The Digital Dutch 2019 is alles uit de kast gehaald. Een eendaags event  wat stijf uitverkocht was en waar ruim 2.000 zakelijke bezoekers zijn ontvangen. Toppers van ondernemend Nederland kwamen naar de Jaarbeurs om zich door gastheer KPN en partners te laten inspireren en informeren over digitale kansen en innovatie.

CREATIEVE EN PRAKTISCHE INBRENG

Het was voor Verel alweer de vierde editie. “We doen mee vanaf de start. Als partner hebben we het event zien groeien, net als onze rol daarin. Van het leveren van de beursstands tot een meedenkende en uitvoerende partner. Over het ontwerp, de totale uitstraling van het event, maar ook de kleinste details van de elke beursstand. Vanaf de tekentafel zie je het event groeien. Onze kracht zit bij zo’n project in zowel onze creatieve als praktische inbreng. We denken vooraf graag mee over het concept en staan er vervolgens met een team van professionals die het deskundig uitvoeren en snel schakelen als dat nodig is.”

PLANNING EVENT

Zo’n event vraagt om een maandenlange voorbereiding. “Met intens overleg met KPN en de verantwoordelijke voor de organisatie Fjuze. KPN loopt voorop als het gaat om digitalisering. Die boodschap breng je over aan de gasten van KPN dus alles moet gewoon kloppen. Het gaat om grote investeringen: die moet je waarmaken.”

INNOVATIEF EN EIGENTIJDS

Zo’n project vraagt om innovatieve en eigentijdse oplossingen. Uiteraard ook een gemotiveerd team en optimale samenwerking met professionele partijen. Je werkt met enorme volumes en zeer scherpe deadlines. Dat betekent blijven schakelen tot het moment dat het event start. En in de avond weer snel en professioneel opruimen. ja, het is een vak en dat beheersen onze mensen.”

The Digital Dutch straalde kwaliteit uit en de kracht van innovatie. Dan is het geweldig om met de leidende partijen in de zakelijke markt samen te werken en een event neer te zetten dat verwachtingen overtreft” , aldus Christian Verel. “Iedereen speelt zijn rol, wij voelen ons als co-producent trots op het succes van gastheer KPN.”

“Het is als het spelen van een topwedstrijd: op die dag moet je er gewoon staan, je krijgt geen tweede kans, het is op dat moment presteren. Je maakt onderdeel uit van een team van bedrijven dat samen een top-evenement neerzet. Kwaliteit staat voorop, in alles. De standbouw, de inrichting, de aankleding, het niveau van de presentaties, de inspirerende sprekers en de catering.  Alles klopte op het hoogste kwaliteitsniveau. Dat kan alleen als je met partners werkt die net zo gemotiveerd en bevlogen zijn als wij.”

Event concepten Verel
Event KPN Digital Dutch-Event
KPN Digital Dutch Event Verel