DE BAGATELLE

Onder de rook van de Sint-Jan en een penseelstreek verwijderd van het woonhuis en atelier van de wereldberoemde Bosschenaar Jheronimus Bosch, ligt het gezellige restaurant en lunchroom De Bagatelle. Sinds kort in een compleet vernieuwde, maar bourgondisch uitnodigende entourage.

Al vanaf 1976 wordt deze gemoedelijke en sfeervolle lunchroom uitgebaat door Eef Mulders (oud-profvoetballer en international) en zijn vrouw Kitty. Tegenwoordig bijgestaan door zoon Ronny is De Bagatelle al jaren een begrip in de Bossche binnenstad. Gastvrij, bourgondisch, ongedwongen en huiselijk zijn kernwaarden die gekoesterd worden bij lunchroom De Bagatelle. Vanuit een open keuken bereidt de chef-kok overheerlijke gerechtjes om zowel binnen in de ruim bemeten huiskamer als buiten op het gezellige verwarmde terras te genieten. Samen met een enthousiast team staat de gastvrije familie Mulders zeven dagen in de week klaar voor de gasten.

VAKMANSCHAP EN BETROKKENHEID

Een rigoureuze verbouwing middenin de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, in een oud pand en dat in een korte tijd omdat de deuren zo snel mogelijk weer open moeten. Dat is een passende uitdaging voor het team van Verel. Het vakmanschap en de betrokkenheid van het team stond garant voor een uitstekend resultaat. Aan de hand van een interieurontwerp van Toine van den Bergh en Sophiesticated is het werk in een rap tempo uitgevoerd. Met oog voor detail en respect voor de omgeving.

Het horeca interieur van de Bagatelle is een volledige metamorfose ondergaan waarbij onder andere de toiletgroepen zijn verplaatst naar de achterzijde, waardoor er meer zitplaatsen zijn gecreëerd. Tevens is er een prachtige bar ontwikkeld. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, hoogwaardige materialen en een praktische indeling is het restaurant weer een ware trekpleister geworden. Vergeet bij het bezoeken van het restaurant de weg langs de open keuken naar de toiletten niet. Het shirt van de oud -voetbalinternational Eef Mulders heeft er een prominent plekje gekregen. Dat zijn van die details die De Bagatelle werkelijk onderscheidend maken.

De bagatelle Verel
Interieur bouw ontwerp
Horeca interieurbouw