ROUTIT VISION X

In nauwe samenwerking met een compact team binnen RoutIT ontwikkelde we samen Vision X. De feestelijke tiende in-huis-editie en wel een hele bijzondere. Als het ware is er een soort digitaal Disneyland ontstaan. In vijf dagen tijd zijn 1600 bezoekers geïnspireerd geraakt over het next level internet, met onderwerpen als, de rol van 5G en clean internet. Bezoekers kunnen de HoloLens van Microsoft gebruiken en komen de eerste vliegende drone taxi van Huawei tegen. Dit zijn slechts 2 van de 50 toonaangevende technologie bedrijven die ons een blik in de nabije toekomst geven.

TERUG NAAR DE BASISELEMENTEN

Voor deze speciale editie zijn we terug gegaan naar de basiselementen; water, vuur en aarde. Dit wordt uitgebeeld door onder ander de content aan te passen op de ingebouwde LED-panelen in combinatie met tastbare zaken zoals mospanelen en een heuse waterval. Er is een riante tent gebouw aan het hoofdkantoor van gastheer RoutIT. Waarbij de mogelijkheid is ontstaan om op een professionele omgeving de klanten, collega’s en leveranciers te ontvangen. Een trend die we steeds meer zien ontstaan, in zowel tijdelijke als permanentere vorm. We hebben het herbruikbare BeMatrix snelbouw systeem maximaal ingezet en de flexibele schil geoptimaliseerd door de partners in één kleurstelling weer te geven. Het thema komt tot zijn recht door kleurrijke visuals, reuzachtige ledpanelen en decoratieve elementen. Op deze manier ontstaat er een eenduidig beeld en krijgen bezoekers een overzicht in de hele ruimte. Door niet alleen met doeken of panelen te werken maar ook te spelen met diepte in de opstelling is er een prachtig landschap ontstaan. Waarin je telkens opzoek gaat naar een volgende ontdekking. Op deze manier wordt het steeds moeilijker om een volgende editie van RoutIT te overtreffen. Maar is het voor deze keer toch weer gelukt.

TRANSPARANTE SAMENWERKING

De basis en succes van onze samenwerking met RoutIT en onze leveranciers ligt bij een transparante samenwerking. Door in beginfase het “loslaten” van een creatief team waarna een vertaling komt naar een haalbare case zonder concessies te doen aan de boodschap ontstaan de meest waanzinnige producties. Een ander goed voorbeeld van ultieme merkbeleving binnen de evenementen branche is Digital Dutch van KPN en One Ingram wat in dezelfde periode plaatvond. In dat kader kun je dit soort projecten alleen aan met een ijzersterk netwerk van betrouwbare partners als BeMatrix en opdrachtgevers welke hun DNA kunnen en willen uitdragen. Wil je meer informatie over het evenement zelf kijk dan op routit.nl.

Zelf een dergelijk evenement opzetten? Daag ons uit!

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html