RESTAURANT CHICKS

Aan de Brede Haven 7 in ’s-Hertogenbosch is in snel tempo het interieur van Chicks gerealiseerd. Het op Spaanse stijl gebaseerde interieurontwerp van dit moderne kiprestaurant is een nieuwe trekpleister in het hartje van de Bossche binnenstad. Er is gewerkt met verschillende industriële stoeltjes en tafeltjes, de juiste kleuren en verschillende spraakmakende decoratieve elementen. Om de doorlooptijd te verkorten heeft Verel de totale projectbegeleiding op zich genomen.

In de vloer zijn hoogteverschillen zichtbaar en een groot gedeelte is afgewerkt met 3D -design tegels. De muren zijn aangepakt door een meesterstukadoor waarbij onder andere echt kippengaas is gebruikt om de muur te bewerken. De bar en een aantal andere meubels zijn afgewerkt met HPL om een roesteffect te creëren. Uiteindelijk heeft Atelierwerk.nl een graffitimuur in het restaurant gemaakt.

Hierdoor krijgt het horeca interieur de Spaanse sfeer die het moet uitstralen; gezellig en gastvrij. Zoals de naam misschien al verklapt, draait alles hier om kip. Niet zomaar kippen, maar oma Bart’s kippen. Dit zijn vrije uitloop kippen, die veertig procent meer ruimte hebben gehad dan gewone kippen. En dat proef je ook!

POPUP SHOP

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html