Slide Verel Building Experiences Logo-Wit menu close Case studies Home Design Thinking Experience Center Interieurbouw Events Studio Contact

Home –> Case studies

CASE STUDIES

Verel staat voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat doen we al sinds 2004. Wij combineren ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends. Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Alles onder één dak. Wat we bedenken kunnen we ook bouwen. Kortom, de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk, innovatieve events een eigentijdse studio of een compleet experience center.

Kantoorpand acer
TRANSFORMATIE KANTOOR ACER

Het hoofdkantoor van Acer op De Herven in ‘s-Hertogenbosch was toe aan een nieuwe uitstraling en is aangepast aan de hedendaagse trends. De hoogste tijd voor een transformatie en dat volgens de visie en aanpak van Verel.

Expo Mickey Hoogendijk Masters of LXRY 2019
MEEST INNOVATIEVE CONCEPT

Voor de beurs Masters of Luxury in de Amsterdamse RAI realiseerde Verel een spraakmakende presentatie van het werk van Micky Hoogendijk met als thema The Art of Love en ontving daarvoor een Award voor de beste, innovatieve concept.

One Ingram standbouw
ONE INGRAM MICRO EVENT

Voor dit event hebben we de volledige evenementverzorging voor onze rekening genomen; van de locatie en het ontwerpen van een overzichtelijke beursvloer tot de projectbegeleiding, het opbouwen van de stands, het inhuren van de beveiliging.

Interieurbouw De Eetbar Rosmalen
SFEERVOL INTERIEUR EETBAR

Voor het realiseren van de hippe, eigentijdse uitstraling met een vleugje van luxe, nam Verel het voortouw. In no time is de zaak omgetoverd tot een trendy, maar warme Eetbar met huiskamergevoel. Dat vereiste natuurlijke de nodige maatwerk-oplossingen.

KPN Digital Dutch Xperience
KPN DIGITAL DUTCH XPERIENCE

Voor KPN heeft Verel het next level experience center gerealiseerd. Aan de hand van de customer journey is er een high end ontmoetingsplek gerealiseerd te waar KPN als gids ondernemend Nederland vooruit helpt in hun digitale transformatie.

Interieur ROC Avantis
CATERING CONCEPTEN ROC

Ook studenten willen gezond eten, tegen een betaalbare prijs. Een plek waar ze zich thuis voelen. Dat was de opdracht van Markies Catering, een dochteronderneming van Appèl Holding, bij het ROC Aventus. Dit project is samen met Verel uitgevoerd.

Eetpaleis-t'Vosje-Rosmalen-2
NIEUW VOSJE IN 7 DAGEN

De transformatie die ’t Vosje heeft ondergaan van cafetaria naar restaria is geheel en in nauw overleg met de eigenaren door Verel ontworpen en gerealiseerd. Conform de wensen en helemaal bij tijd. Sterk staaltje totaalaanpak: van design tot en met het realiseren.

Digital Dutch standbouw
DIGITAL DUTCH

Verel realiseert Digital Dutch in 3 dagen tijd! Voor dit eendaagse event is alles uit de kast gehaald. Toppers van ondernemend Nederland kwamen naar de Jaarbeurs om zich door gastheer KPN en partners te laten inspireren en informeren over digitale kansen en innovatie.

Joris Lammers interieur
JORIS LAMMERS

Verel heeft in realiseren van het nieuwe concept een majeure rol gespeeld. Proactief, toegewijd en een hoge mate van betrokkenheid. In zo’n heftige periode van een ingrijpende aanpassing in een korte tijd hebben ze gewoon grip op de zaken die moeten gebeuren.

De Haas optiek - interieur
DE HAAS OPTIEK

Nog altijd blijven mensen staan om de winkel van De Haas Optiek in ‘s-Hertogenbosch te bekijken. De winkel is verre van wat je traditioneel van een opticien verwacht. Een echte eyecatcher. Een interieur dat ook past in het centrum van een grote stad.

Axians kantoorinrichting Verel
KANTOOR AXIANS

Axians zocht een ruimte met meer uitstraling, een multifuntionele kantine, een plek waar mensen samenkomen om op allerlei manier de betrokkenheid te vergroten. En dat is gelukt. In Verel vond Axians een partner die het hele traject begeleidde en uitvoerde.

Verbouwing interieur restaurant
’T VOSJE

De uitdaging was om de metamorfose in een korte periode te realiseren. Met respect voor het Rosmalense karakter, de ontmoetingsfunctie van de bijzondere locatie en de Bourgondische gezelligheid mag het eindresultaat er wezen.

Verbouwing Bagatelle Den Bosch
DE BAGATELLE

Restaurant en lunchroom de Bagatelle is een volledige metamorfose ondergaan. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, hoogwaardige materialen en een praktische indeling is het restaurant weer een ware trekpleister geworden.

Kantoorinrichting ontwerp
Rabobank Paleiskwartier interieur
RABOBANK PALEISKWARTIER

In opdracht van de Rabobank is het nieuwe klantcentrum in samenwerking met bouwbedrijf Hoedemakers en het tijdloze ontwerp van Fons Kooymans uitgevoerd. Het klantcentrum in het iconische RIVA gebouw, in het dynamische Paleiskwartier.

Slide Building Experiences Verel versterkt merken door het Bouwen van Belevenissen. En dat begint bij een goed gesprek. Laat je inspireren en informeren. We luisteren graag om vervolgens samen tot een idee of concept te komen. Bezoek onze Studio en Experience Center om Verel te zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Of neem contact op met ons. Tel +31 (0)73 – 611 1234 info@verel.org Meerwijkweg 54 5236 BP ‘s-Hertogenbosch MAAK EEN AFSPRAAK CONTACT © VEREL BUILDING EXPERIENCES 2021 | PRIVACY | MVO arrow_upward
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html