CASE STUDIES

Verel is bedenker, producent en leverancier van internationale standbouw en interieurbouw. Dat doen we sinds 2004 vanuit onze strategie waarin we een rendabele investering voor onze klanten combineren met MVO, het verantwoord omgaan met milieu, mens en materialen. Middels onderstaande case studies nemen wij u graag mee in enkele van deze trajecten.

Kantoorpand acer
TRANSFORMATIE KANTOOR ACER

Het Nederlandse hoofdkantoor van electronica producent Acer op De Herven in ‘s-Hertogenbosch was toe aan een nieuwe uitstraling en is aangepast aan de hedendaagse trends. De hoogste tijd voor een transformatie en dat volgens de visie en aanpak van Verel.

Expo Mickey Hoogendijk Masters of LXRY 2019
MEEST INNOVATIEVE STAND

Voor de beurs Masters of Luxury in decembermaand in de Amsterdamse RAI realiseerde Verel een spraakmakende presentatie van het werk van Micky Hoogendijk met als thema The Art of Love en ontving daarvoor een Award voor de beste, innovatieve stand.

One Ingram standbouw
ONE INGRAM MICRO EVENT

Voor dit event hebben we de volledige evenementverzorging voor onze rekening genomen; van de locatie en het ontwerpen van een overzichtelijke beursvloer tot de projectbegeleiding, het opbouwen van de stands, het inhuren van de beveilig

Interieur ROC Avantis
CATERING CONCEPTEN ROC

Ook studenten willen gezond eten, tegen een betaalbare prijs. Een plek waar ze zich thuis voelen. Dat was de opdracht van Markies Catering, een dochteronderneming van Appèl Holding, bij het ROC Aventus. Dit project  is samen met Verel uitgevoerd.

Eetpaleis-t'Vosje-Rosmalen-2
NIEUW VOSJE IN 7 DAGEN

De transformatie die ’t Vosje heeft ondergaan van cafetaria naar restaria is geheel en in nauw overleg met de eigenaren door Verel gerealiseerd. Conform de wensen en helemaal bij tijd. Dat betekent dus een totaalaanpak: van het design tot en met het realiseren.

KPN Digital Dutch Xperience
KPN DIGITAL DUTCH XPERIENCE

Voor KPN heeft Verel het next level experience center gerealiseerd voor de groot zakelijke markt. Aan de hand van de customer journey is er een high end ontmoetingsplek gerealiseerd te waar KPN als gids ondernemend Nederland vooruit helpt in hun digitale transformatie.

Interieurbouw De Eetbar Rosmalen
SFEERVOL INTERIEUR EETBAR

Voor het realiseren van de hippe, eigentijdse uitstraling met een vleugje van luxe, nam Verel het voortouw. In no time is de zaak omgetoverd tot een trendy, maar warme Eetbar met huiskamergevoel. Dat vereiste natuurlijke de nodige maatwerk-oplossingen.

Joris Lammers interieur
JORIS LAMMERS

Verel heeft in realiseren van het nieuwe concept een majeure rol gespeeld. Proactief, toegewijd en een hoge mate van betrokkenheid. In zo’n heftige periode van een ingrijpende aanpassing in een korte tijd hebben ze gewoon grip op de zaken die moeten gebeuren.

Standbouw routIt
STANDBOUW ROUTIT VISION X

In nauwe samenwerking met RoutIT ontwikkelden we samen Vision X. De feestelijke tiende in-huis-editie en wel een hele bijzondere. In vijf dagen tijd zijn 1600 bezoekers geïnspireerd geraakt over het next level internet, met onderwerpen als, de rol van 5G en clean internet.

Digital Dutch standbouw
DIGITAL DUTCH

Verel realiseert Digital Dutch in 3 dagen tijd! Voor dit eendaagse event is alles uit de kast gehaald. Toppers van ondernemend Nederland kwamen naar de Jaarbeurs om zich door gastheer KPN en partners te laten inspireren en informeren over digitale kansen en innovatie.

Verbouwing interieur restaurant
’T VOSJE

De uitdaging was om de metamorfose in een korte periode te realiseren. Met respect voor het Rosmalense karakter, de ontmoetingsfunctie van de bijzondere locatie en de Bourgondische gezelligheid mag het eindresultaat er wezen.

Axians kantoorinrichting Verel
AXIANS

Axians zocht een ruimte met meer uitstraling, een multifuntionele kantine, een plek waar mensen samenkomen, een ruimte om op allerlei manier de betrokkenheid te vergroten. En dat is gelukt. In Verel vond Axians een partner die het hele traject begeleidde en uitvoerde.

De Haas optiek - interieur
DE HAAS OPTIEK

Nog altijd blijven mensen staan om de winkel van De Haas Optiek in ‘s-Hertogenbosch te bekijken. De winkel is verre van wat je traditioneel van een opticien verwacht. Een echte eyecatcher. We horen vaak dat men zo’n winkel eerder in het centrum van een grote stad verwacht.

Modulaire standbouw KPN
KPN STAND

Door hoogwaardige materialen en uitgekiende energiezuinige systemen resulteert dit modulaire concept in een zeer positieve return on investment. De spectaculaire, transformeerbare vormgeving zorgt voor een opvallende deelname aan iedere beurs.

Acer shop in shop Verel
ACER SHOP IN SHOP

De ultieme Acer beleving is te ervaren in Amsterdam; Media Markt Arena, de Flagship store van Acer. De volledig vernieuwde shop-in-shops van Acer nemen bezoekers mee op een ontdekkingsreis naar een moderne wereld vol Acer computer- en tabletmogelijkheden.

Rabobank Paleiskwartier interieur
RABOBANK PALEISKWARTIER

In opdracht van de Rabobank is het nieuwe klantcentrum in samenwerking met bouwbedrijf Hoedemakers en het tijdloze ontwerp van Fons Kooymans uitgevoerd. Het klantcentrum in het iconische RIVA gebouw, in het dynamische Paleiskwartier.

Verbouwing Bagatelle Den Bosch
DE BAGATELLE

Restaurant en lunchroom de Bagatelle is een volledige metamorfose ondergaan. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, hoogwaardige materialen en een praktische indeling is het restaurant weer een ware trekpleister geworden.

magnetische retail wand
PERFECTE RETAILWAND

Verel realiseert wanden die snel te transformeren zijn door een combinatie te gebruiken van verwisselbaar doek en magnetische fixatiepunten. In een handomdraai kan een totaal andere productbeleving worden gerealiseerd.

Restaurant Chicks Den Bosch
RESTAURANT CHICKS

In een recordtempo is het complete interieur van modern kiprestaurant Chicks gerealiseerd. Een nieuwe trekpleister in het hartje van de Bossche binnenstad. Om de doorlooptijd te verkorten heeft Verel de totale projectbegeleiding op zich genomen.

Pentair standbouw
PENTAIR STANDBOUW

Voor de internationale beurskalender van Pentair is er een modulair concept ontwikkeld, gebaseerd op een strategisch plan. Het bedienen van een aanzienlijke beurskalender gaat verder dan alleen het ontwerpen, produceren en plaatsen.

Tijdelijke winkel pop up
TIJDELIJKE WINKEL

Met een tijdelijke winkel of pop-up-shop tijdens een verbouwing beperk je het omzetverlies en blijf je aanwezig voor de klanten. Een tijdelijke winkel of restaurant inrichten zorgt ervoor dat de omzet doorloopt en dat personeel gewoon ingezet kan worden.

Menu
google-site-verification: google3b6043084c1ee19e.html