Home –> Case studies

CASE STUDIES

Verel staat voor het versterken van merken door het Bouwen van Belevenissen. Dat doen we al sinds 2004. Wij combineren ervaring en vakmanschap in interieurbouw en eventbouw met de nieuwste digitale trends. Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Met een deskundig team dat meedenkt, eigenzinnige vragen durft te stellen en met creatieve en duurzame oplossingen komt. In Design Thinking zit onze kracht: snel van idee naar concept, naar realisatie in de praktijk. Alles onder één dak. Wat we bedenken kunnen we ook bouwen. Kortom, de perfecte partner voor de totale realisatie van slim interieurwerk, innovatieve events een eigentijdse studio of een compleet experience center.

BEZOEKERSCENTRUM A. VOGEL

Om het verhaal achter A. Vogel zo krachtig mogelijk neer te zetten, heeft Verel een experience center gebouwd. Bezoekers kunnen kennis maken met het verhaal achter A.Vogel en het merk op een interactieve manier ervaren en beleven. Alle zintuigen worden geprikkeld door creatieve, 5 dimensionale technieken.

ON THAT ASS OFFICE

De eigenzinnige, snelgroeiende boxershort gigant heeft gekozen voor eveneens recalcitrante interieur. De contrasterende kleuren, materiaalgebruik en uitspattende uitingen zorgen ervoor dat je wordt ondergedompeld in het DNA van het bedrijf. Medewerkers worden op een informele manier getrakteerd op high end hospitality.

RENEWI RECORDING STUDIO

Voor Renewi Nederland hebben we een zelfbedienende studio ontwikkeld en gebouwd. Het hebben van een eigen studio past geheel bij het ‘Nieuwe Werken’. Naast de juiste techniek, bedieningsgemak en akoestiek bieden de juiste vormgeving en materiaalgebruik comfort. Alles bij de hand voor een indrukwekkende (digitale) beleving of presentatie.

Kantoorinrichting ontwerp
BELEVINGSCENTER APPÉL

Wat ruime en licht niet kunnen doen! Je haalt buiten naar binnen. Het gebouw ademt rust uit in het interieur, maar je voelt ook de dynamiek van de locatie. Je ziet de A2 en de bewegingen; dat zorgt vanuit het rustgevende pand juist voor energie.

Kantoorinrichting Moonen-vastgoed
KANTOOR MOONEN VASTGOED

Echt een voorbeeld van Denken, durven doen. Onze ontwerpers halen het beste uit de beschikbare vierkante meters door een interieur voor te stellen dat net wat verder gaat. En dat ons bouwteam vervolgens realiseert.

One Ingram standbouw
ONE INGRAM MICRO EVENT

Voor dit event hebben we de volledige evenementverzorging voor onze rekening genomen; van de locatie en het ontwerpen van een overzichtelijke beursvloer tot de projectbegeleiding, het opbouwen van de stands, het inhuren van de beveiliging.

Kantoorpand acer
TRANSFORMATIE KANTOOR ACER

Het hoofdkantoor van Acer op De Herven in ‘s-Hertogenbosch was toe aan een nieuwe uitstraling en is aangepast aan de hedendaagse trends. De hoogste tijd voor een transformatie en dat volgens de visie en aanpak van Verel.

Expo Mickey Hoogendijk Masters of LXRY 2019
MEEST INNOVATIEVE CONCEPT

Voor de beurs Masters of Luxury in de Amsterdamse RAI realiseerde Verel een spraakmakende presentatie van het werk van Micky Hoogendijk met als thema The Art of Love en ontving daarvoor een Award voor de beste, innovatieve concept.

Interieur ROC Avantis
CATERING CONCEPTEN ROC

Ook studenten willen gezond eten, tegen een betaalbare prijs. Een plek waar ze zich thuis voelen. Dat was de opdracht van Markies Catering, een dochteronderneming van Appèl Holding, bij het ROC Aventus. Dit project is samen met Verel uitgevoerd.

Interieurbouw De Eetbar Rosmalen
SFEERVOL INTERIEUR EETBAR

Voor het realiseren van de hippe, eigentijdse uitstraling met een vleugje van luxe, nam Verel het voortouw. In no time is de zaak omgetoverd tot een trendy, maar warme Eetbar met huiskamergevoel. Dat vereiste natuurlijke de nodige maatwerk-oplossingen.

KPN Digital Dutch Xperience
KPN DIGITAL DUTCH XPERIENCE

Voor KPN heeft Verel het next level experience center gerealiseerd. Aan de hand van de customer journey is er een high end ontmoetingsplek gerealiseerd te waar KPN als gids ondernemend Nederland vooruit helpt in hun digitale transformatie.

Digital Dutch standbouw
DIGITAL DUTCH

Verel realiseert Digital Dutch in 3 dagen tijd! Voor dit eendaagse event is alles uit de kast gehaald. Toppers van ondernemend Nederland kwamen naar de Jaarbeurs om zich door gastheer KPN en partners te laten inspireren en informeren over digitale kansen en innovatie.

Eetpaleis-t'Vosje-Rosmalen-2
NIEUW VOSJE IN 7 DAGEN

De transformatie die ’t Vosje heeft ondergaan van cafetaria naar restaria is geheel en in nauw overleg met de eigenaren door Verel ontworpen en gerealiseerd. Conform de wensen en helemaal bij tijd. Sterk staaltje totaalaanpak: van design tot en met het realiseren.

Axians kantoorinrichting Verel
KANTOOR AXIANS

Axians zocht een ruimte met meer uitstraling, een multifuntionele kantine, een plek waar mensen samenkomen om op allerlei manier de betrokkenheid te vergroten. En dat is gelukt. In Verel vond Axians een partner die het hele traject begeleidde en uitvoerde.

Joris Lammers interieur
JORIS LAMMERS

Verel heeft in realiseren van het nieuwe concept een majeure rol gespeeld. Proactief, toegewijd en een hoge mate van betrokkenheid. In zo’n heftige periode van een ingrijpende aanpassing in een korte tijd hebben ze gewoon grip op de zaken die moeten gebeuren.

De Haas optiek - interieur
DE HAAS OPTIEK

Nog altijd blijven mensen staan om de winkel van De Haas Optiek in ‘s-Hertogenbosch te bekijken. De winkel is verre van wat je traditioneel van een opticien verwacht. Een echte eyecatcher. Een interieur dat ook past in het centrum van een grote stad.

Rabobank Paleiskwartier interieur
RABOBANK PALEISKWARTIER

In opdracht van de Rabobank is het nieuwe klantcentrum in samenwerking met bouwbedrijf Hoedemakers en het tijdloze ontwerp van Fons Kooymans uitgevoerd. Het klantcentrum in het iconische RIVA gebouw, in het dynamische Paleiskwartier.

Verbouwing interieur restaurant
’T VOSJE

De uitdaging was om de metamorfose in een korte periode te realiseren. Met respect voor het Rosmalense karakter, de ontmoetingsfunctie van de bijzondere locatie en de Bourgondische gezelligheid mag het eindresultaat er wezen.

Verbouwing Bagatelle Den Bosch
DE BAGATELLE

Restaurant en lunchroom de Bagatelle is een volledige metamorfose ondergaan. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, hoogwaardige materialen en een praktische indeling is het restaurant weer een ware trekpleister geworden.