AXIANS, WITH A HUMAN TOUCH

Waar we naar zochten? Naar een ruimte met meer uitstraling, een kantine die multifunctioneel is, een plek waar mensen samenkomen, een ruimte om op allerlei manier de betrokkenheid te vergroten. En dat is gelukt.” Dat vertelt Dave Reeuwijk, accountmanager bij Axians en verantwoordelijk voor het pand in Zaltbommel waar ongeveer zestig mensen werken. Axians is een ICT-bedrijf met in totaal zo’n 1.000 mensen, verdeeld over tien locaties in Nederland. “Twintig jaar geleden was pand nieuw en modern, maar het was echt toe aan een opfrisbeurt, een uitstraling die bij deze tijd en onze ambities van nu past.”

VAN IDEE TOT CONCREET PLAN

In Verel vond Axians een partner die het hele traject begeleidde en uitvoerde. Van het interieurontwerp tot en met de uitvoering en de bouwbegeleiding. “We zijn gestart met het uitwisselingen van ideeën en vervolgens kwam een concreet plan op tafel. In de decembermaand, toen het hier op kantoor relatief rustig was, is alles binnen een paar werken voor elkaar gekomen. We zijn het nieuwe jaar echt lekker gestart.” We willen dat de kantine uitnodigend is, een plek waar je niet alleen kunt eten, maar ook overleggen met collega’s, met klanten kunt gaan zitten of op een apart plekje iets rustig uit kunt werken. Het is nu veel meer dan een eetplek. Steeds meer collega’s ontmoeten elkaar hier, de betrokkenheid wordt groter en dat is precies de bedoeling. De kantoorinrichting heeft gewonnen aan uitstraling, is nu multifunctioneel, uitnodigend en versterkt de saamhorigheid.”

PERSOONLIJKE BETROKKENHEID

De kantineruimte is helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Met een nieuwe frisse keuken en een eigentijds interieur. Inclusief statafels, krukken en treinzitjes waar je uitstekend kunt overleggen. Bij de stoelen en lampen van De Vorm is onder meer gebruik gemaakt van materialen uit gerecyclede PET-flessen. Het zijn details die toch net het verschil maken. Het sterke punt van Verel omschrijft Dave Reeuwijk als ‘persoonlijke betrokkenheid’.

A X I A N S  E N  V E R E L

“Verel is geen megabedrijf met anonieme mensen, maar een hecht team van professionals die zich betrokken voelen bij hun opdracht. Ze schakelen snel met elkaar en ook met ons. Niet te beroerd om een tandje bij te zetten, korte lijnen. Die persoonlijke touch spreek ons aan. Dat is iets wat wij als Axians naar onze klanten beloven. Wij zorgen voor ICT met een human touch: de beste ICT-oplossing voor elke unieke situatie, voor de wereld van vandaag en morgen. En dan is het prima dat onze leverancier en partner Verel dezelfde mentaliteit heeft.”