APPÉL: ROND ICOON ALS BELEVINGSCENTER

Het hoofdkantoor van Appèl en Markies Bedrijfscatering is een markant, rond gebouw, langs de A2 in ’s-Hertogenbosch. Een statement dat de bedrijfscateraar gaat voor kwaliteit en zich duidelijk wil onderscheiden van de middelmaat. Dat geldt ook voor het interieur waar Verel aan heeft meegewerkt. Het heeft de status van ‘iconisch’ al veroverd; mooi dat we daar onze bijdragen aan hebben geleverd! Daar zijn we trots op. Het is een echt belevingscentrum geworden.

GEDURFD

Het is best een complexe bouw, niet standaard, met veel ronde vormen. Een hoge kwalitatieve uitstraling, gebruik van duurzame materialen en oplossingen; en dat binnen een gedurfd architectonisch concept met organische vormen. De bouwperiode verliep bovendien zeer turbulent; gelukkig hebben we als Verel de rol kunnen pakken als een betrokken partner zodat we uiteindelijk met z’n allen tot een geweldig resultaat zijn gekomen.

RUST ÈN DYNAMIEK

Wat ruime en licht niet kunnen doen! Je haalt buiten naar binnen. Het gebouw ademt rust uit in het interieur, maar je voelt ook de dynamiek van de locatie. Je ziet de A2 en de bewegingen; dat zorgt vanuit het rustgevende pand juist voor energie. Het gebouw loopt rond en het opmerkelijke ontwerp zorgde binnen dan ook voor de nodige uitdagingen. Daar houden we van, het betekent veel maatwerk. Verel heeft bijvoorbeeld de pantry’s gemaakt, met veel maatwerk kasten. In de grote open ontvangsthal en langs de open ruimtes op de bovenverdiepingen zit al meer dan 2,5 kilometer eikenhout verwerkt.

BELEVING

Natuurlijk laat je je inspireren door de wensen van de gebruikers, met veel eigentijdse werkplekken en ruimtes om elkaar te ontmoeten. Meer dan een kantoor, een echt belevingscenter, passend bij de core business van Appèl, namelijk gasten optimale catering en gastvrijheid bieden en alles wat daarbij hoort. Dat is vertaald in het eigen hoofdkantoor. Leveranciers en partners/bedrijven worden er ontvangen, klanten komen er om dat bijzondere Appèl-gevoel te ervaren. Echt, als je hebt over een gebouw met beleving, dat is het hoofdkantoor van Appèl/Markies dat wel. We zijn er tros op en dat mogen we ook aan onze goede relaties laten zien!

Appel belevingscenter
Appel interieurinrichting
Belevingscenter Appel Verel