ERVAAR DE KRACHT VAN DE NATUUR BIJ A. VOGEL

Midden in de Veluwse bossen liggen de tuinen van A. Vogel. Hier groeien de heilzame kruiden en planten die de basis vormen voor natuurlijke producten. In 2022 is er hard gewerkt aan een gloednieuw bezoekerscentrum, direct naast de A.Vogel tuinen, waar bezoekers niet alleen kennis kunnen maken met het verhaal achter A.Vogel, maar het merk ook op een interactieve manier kunnen ervaren en beleven.

Het verhaal

De bouw van het nieuwe bezoekerscentrum is ontstaan vanuit de drive van A. Vogel om passie, kennis en fascinatie voor natuur en gezondheid over te brengen op iedereen in Nederland. De locatie moet het hele verhaal van A. Vogel vertellen: van zaadje tot product voor de consument. Door te kijken, te voelen, te ruiken en te proeven krijgen bezoekers inzicht in hoe A. Vogel de kracht van de natuur verwerkt in haar producten. Deze interactieve manier van storytelling laat een blijvende indruk achter bij bezoekers. Bovendien stimuleert het een emotionele binding met het merk. Het bezoekerscentrum moet een verlengstuk worden van de organisatie A. Vogel. 

 

Natuur

Het nieuwe bezoekerscentrum bevindt zich op een prachtige locatie, midden in de natuur. Deze omgeving is dan ook de grootste inspiratiebron geweest in de ontwikkeling van het gebouw en het interieur. In alles komt de natuur weer terug. Verel heeft veel ervaring met het werken met duurzame en gerecyclede producten. Als kartrekker binnen de branche proberen we de keten te overtuigen van een werkwijze die past binnen de nieuwe economie. Natuurlijk speelt dit bij een merk als A. Vogel een extra grote rol. De keuze voor kleur, materiaal en inrichting draagt bij aan een natuurlijke overloop tussen buiten en binnen. Dit creëert een ontspannen sfeer voor zowel bezoekers als medewerkers. Dat is wat dit bezoekerscentrum tevens tot een inspirerende werkomgeving maakt. Verel heeft dan ook vergaderruimtes en werkplekken ontworpen voor de collega’s van A. Vogel. Zo kunnen zij zelf ook genieten van dit unieke project.


Beleven

Om het verhaal achter A. Vogel zo krachtig mogelijk neer te zetten, heeft Verel van bezoekerscentrum een waar experience center gemaakt. Direct naast de A.Vogel tuinen kunnen bezoekers kennis maken met het verhaal achter A. Vogel door het merk op een interactieve manier te ervaren en te beleven. Alle zintuigen worden geprikkeld door creatieve, 5 dimensionale technieken. Via een draadloze hoofdtelefoon kunnen bezoekers een video zien over de tuinen die het gebouw omringen. Met behulp van aroma’s in de lucht worden de geuren van de planten buiten, ook naar binnen gebracht. De combinatie van verschillende materialen en verschillende oppervlakten geven de ruimte een rustgevende akoestiek.

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw merk kunnen versterken.